Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Nektek ez, miért jó?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek ez, miért jó? Mire vártok ilyenkor?

Figyelt kérdés

Tegyük fel van egy nő,aki esetleg tetszik nektek. Nem először látjtok. Ha látjátok is folyamatosan nézitek őt,és mosolyogtok rá.

Szóval,miért nem szólítjátok meg?

Mire jó ez?

Mire vártok ilyenkor?

2017. jan. 31. 18:44
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Jó,és akkor mit tudok én tenni,hogy végre megszólítson? Természetesen a mosolyon kívűl! Vagy csak csináljam.amit ő?
2017. jan. 31. 19:09
 12/27 anonim ***** válasza:
34%
Mibe fájna odamenni és leszólítani? Jesus. :)
2017. jan. 31. 19:10
 13/27 A kérdező kommentje:

"Ha szeretnél tôle valamit, akkor csinálj többet: menj oda hozzá, kezdj el vele beszélgetni, tegyél az ügy érdekében"

Igen ,de bennem is bennem van a félsz. Mi van ,ha nem is érdeklem annyira? Mi van,ha van valakije? Mi van ,ha elküld a h..ál f.ra? Ezek ugyanúgy bennem is bennem vannak,és félek!

2017. jan. 31. 19:12
 14/27 anonim ***** válasza:
65%
Na látod meg is adtad magadnak a választ, valószínűleg ő is pont ettől fél.
2017. jan. 31. 19:14
 15/27 anonim ***** válasza:
Mert nem gondolja, hogy lehet esélye nálad.
2017. jan. 31. 19:24
 16/27 anonim ***** válasza:
Ha sokat néz, menj oda és kérdezd meg mit néz, lehet kicsit finomabban, vagy menj neki, vagy millió ilyen szituációt fel lehet hozni. Úgyis annyira zavarba lesz, hebegni habogni nem fog tudni, viszont te elkezdted a játékot, majd otthagyod, aztán ha majd akar valamit, legközelebb ő megy oda hozzád.
2017. jan. 31. 19:25
 17/27 A kérdező kommentje:
16 erre már én is gondoltam,hogy megkérdem tőle,hogy mit néz állandóan? De erre mondhatja azt is,hogy ő nem is néz..
2017. jan. 31. 19:29
 18/27 anonim ***** válasza:

Hát az az érzésem, te ezt túl agyalod.

Képzeld nekem volt egy ilyen szitum, folyamatosan nézett de nem szólított meg, hónapokon keresztül és már nagyon kínos volt mert egy helyen dolgoztunk, egy reggel jött ki az ajtón én meg mentem vele szembe, dühömbe megrántottam az ajtót, neki is rajta volt a keze a kilincsen, majdnem leesett, gondolhatod akár dühbe is gurulhatott volna, de végül is happy vége lett.

2017. jan. 31. 19:52
 19/27 anonim ***** válasza:

Odamész hozzá, mondod, hogy szia xy vagyok, kezet nyújtasz. Az egyenlőség csodás vívmány, élj hát vele.

30/f

2017. jan. 31. 20:23
 20/27 anonim ***** válasza:
Mik a korulmenyek? Ez hol szokott lenni?
2017. jan. 31. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!