Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek ez, miért jó? Mire vártok ilyenkor?
Tegyük fel van egy nő,aki esetleg tetszik nektek. Nem először látjtok. Ha látjátok is folyamatosan nézitek őt,és mosolyogtok rá.
Szóval,miért nem szólítjátok meg?
Mire jó ez?
Mire vártok ilyenkor?
Ha akkor sem megy oda, akkor gyáva és önbizalomhiányos.
Ha akarsz, kezdeményezz te, egyébként pedig kár vele foglalkozni.
Én mindig lusta voltam.
Mindig a nők jöttek, kezdeményeztek.
"És,ha mosolygok,és ,akkor sem jön oda? Akkor mi lehet a gond?"
Mert mondjuk félénk? Vagy lehet, hogy szimplán az, hogy mosolyogsz, az nem éppen egy egyértelmû jelzés számára - mert amúgy az tényleg kicsit sem egyértelmû jelzés? Vagy mert nem is tetszel neki, csak te hiszed azt?
Akármi lehet. Ami biztos: amit most csinálsz, mosolygással, az nem elég. Ha szeretnél tôle valamit, akkor csinálj többet: menj oda hozzá, kezdj el vele beszélgetni, tegyél az ügy érdekében, ekkor még az is lehet, hogy bár eredetileg tényleg azért nem ment oda hozzád, mert annyira nem keltetted fel az érdeklôdését, a rátermettségeddel ez már sikerülhet - saját példa, volt olyan barátnôm, akivel így ismerkedtem meg, ha rám hagyja a dolgokat, akkor nem lett volna belôle semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!