Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, férfiak mit éreztek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak mit éreztek ilyenkor?

Figyelt kérdés

Nagyon szerelmes vagyok egy férfiba. Tartjuk folyamatosan a kapcsolatot, érdeklődik a dolgaim iránt, ha szomorú vagyok észreveszi / nem nagyon szoktam mutatni/, próbál felvidítani. Meghallgat,tanácsot ad,ha kell megmondja a negatívumokat is. /Ezt külön szeretem/.Persze ez visszafelé is működik, én is mindent megteszek.Mégsincs köztünk semmi.

Nem tudok rajta elmenni, hogy ő is szeret vagy csak barátnak tekint.

2015. okt. 4. 19:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő eddig még nem jelezte, hogy akar tőled valamit, akkor vagy nagyon félénk, vagy csak barátként tekint rád, tehát nem tetszel neki. Ha félős fiú akkor azt szerintem lehet érezni rajta, viszont ha egy magabiztos fiúról van szó akkor csak szimplán kedves. A legkönnyebb ha rákérdezel, hogy el tud-e képzelni közöttetek többet mint barátság, és ha nemet mond akkor vagy elfogadod és barátok lesztek, vagy még azok sem.
2015. okt. 4. 19:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Talán csak ilyen típus,és kedvel,barátnak tekint.A biztos az,ha rákérdezel finoman kombináció helyett.
2015. okt. 4. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!