Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiro113 kérdése:
Lányok! Ilyenkor mire gondoltok vagy éreztek?
Figyelt kérdés
Tegnap találkoztam egy lánnyal,(elotte fészen beszéltünk kb 4 napot).Minden simán ment 1x sem volt "kínoscsend" mindig tudtunk vmiről beszélni,mindig mosolygott,én úgyérzem hogy kedvelengem,irta is utánna hogy ol érezte magát és hogy még találkozna(erre én kérdeztem rá) de ma reggel buszmegbe,altam négy haverommal,jött ő is 4 baratnőjével,köszöntem ő is köszönt,de láttam rajta hogy zavarba volt.......Ma délutánn kerdeztem tőle hogy holnap ráére,azt mondta hogy hosdzab napja lesz es csak egy busdzal tud elmenni ami 15 percel azután indul hogy végzett ez teljesen oké,de meg azt mellé tette hogy nem megy utánna busza,ami nem igaz mert 1 orával utánna is megy,de ugye szombatonn munka nap és hogy arra is készülnie kéne(teszem hozzá hogy nem éppen könnyű suliba jár).És ugye én most ezt nem tudom hogy menyire igaz :D szerintetek túl nyomulós voltam vagy azért mert még nem ismer anyira és azért nem akar ilyen gyorsan haladni.Naés lányok az itt a kérdés hogy ti mért kifogásolnátok ilyet(azon kívul hogy tényleg tanulnotok kell)? :) bocsi a regényért és az esetleges hibákért(telo)a valaszokat elore is koszonom :)2014. okt. 16. 20:37
1/2 anonim válasza:
Ne kapkodj. Ha zavarban volt, az jó jel :)
Majd hívd el szünetben. L
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. okt. 16. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!