Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok nem késő ilyenkor randira hívni egy lányt?
Figyelt kérdés
Kb. 2 hete ismerjük egymást, de amikor együtt voltunk, nem nagyon beszélgettünk, mert arra vártam mikor lesz megfelelő alkalom, tehát amikor kettesben is tudunk beszélgetni, nem lesz a baráti körében. De ilyen nem történt, szóval csak pár szót váltottunk, és úgy döntöttem nem várok, hanem elhívom jövőhéten, ha kell a barátai előtt. Csak arra vagyok kiváncsi, nem gondol e mujának...mert egyébként nem vagyok az, csak nem szeretek ajtóstól rontani a házba, ezért mindig megfelelő alkalmat várok először, ami általában van is. Itt nem volt, így jövőhéten elé állok.2014. márc. 29. 17:21
1/3 A kérdező kommentje:
Ja igen, azt hozzáteszem, hogy a 2 hét alatt háromszor találkoztunk csak.
2014. márc. 29. 17:24
3/3 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg tőle hogy nem akar e egy adott nap beszélgetni veled kettesben!De ne azonnal te legyél a téma és ne beszélj túl sokat magadról, és ne legyél nagyképű.Ha tetszik a lány és udvarolni akarsz neki ne legyen sablonos beszólásaid!Az a legfontosabb hogy próbálj megkeresni RÓLA egy olyan témát ami érdekes és jó sokat lehessen rajta beszélgetni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!