Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, ilyenkor mit gondoltok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ilyenkor mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Szóval kb. 16-17 évesek vagytok és az osztályban nagy arcként viselkedtek és mindenkinek kedvetek szerint szóltok be, viszont van egy csaj aki visszapofázik nektek, a többivel ellentétben, és egyáltalán nem élvezi a "humorotokat". Mit gondoltok erről a csajról ? Őszintén !
2010. okt. 27. 22:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
ha továbra is ppofáztok szétfogja verrni az agyatokat vigyázzzzzzzni kell nagyon  veszélyes  tapasztalatból írom
2010. okt. 27. 22:45
 2/15 anonim válasza:

ha jol néz ki akár lehet belöle valami

ha csunya jo lesz szekálni cukkolni

2010. okt. 27. 22:45
 3/15 anonim ***** válasza:
Na, az van, hogy egy nyomorék party-arc vagy, akit valami totál érthetetlen okok miatt bírnak. Azonban van egy értelmes, okos csaj, akit az ilyen műmájer gyökerek nem tudnak megetetni. Nem hiába, vannak még értelmes lányok. :) Máris érdemes élni!
2010. okt. 27. 22:51
 4/15 anonim ***** válasza:
általában akit meg tudnak szerezni azt le se fossák, akit nem azt meg megpróbálják megszerezni, mihelyt megszerezték már megint le se fossák
2010. okt. 27. 22:51
 5/15 anonim ***** válasza:
olaj a tűzre.ITT ÖSSZEFOGÁSRA LENNE SZÜKSÉG!!!!!!!!!!!!!!!
2010. okt. 27. 22:52
 6/15 A kérdező kommentje:
Én vagyok a csaj különben :-D
2010. okt. 27. 22:52
 7/15 anonim ***** válasza:

22:51 vagyok... :D (az első 22:51-es XD)

Akkor annyiban módosul az általam leírt, hogy nem te vagy a gyökér, hanem az a valaki. Te az értelmes csaj szerepét képviseled, akit nem tud meggyőzni ez a műmájer gyökér. :D Nagyon helyes! :D

2010. okt. 27. 22:56
 8/15 Kamuuu ***** válasza:
kivételnek tekintem ha csunya akkor leszarom
2010. okt. 27. 22:58
 9/15 A kérdező kommentje:

Hmm érdekes amit mondasz, talán mert azt hiszem senkitől se fogom hallani ezt többet

Köszönöm !

Jah és én is örülök, hogy még vannak értelmes emberek is, akiknek a felfogásuk is bizonyítja, hogy belevaló, gerinces és intelligens emberről van szó ! :-)

2010. okt. 27. 22:59
 10/15 A kérdező kommentje:
22:56-nak ment az előbbi komm xP
2010. okt. 27. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!