Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit éreztek ilyenkor?
Milyen érzés, amikor megöleltek egy lányt? Mármint nem a lelketeknek, hanem a mellkasotoknak. A melltartót érzitek vagy a mellett? Puha, vagy egyáltalán éreztek valamit a lány melléből? Ha nem hatalmas tejcsárdákról van szó.
Lányként ezt sosem fogom megtudni, viszont kíváncs vagyok rá.
"Lányként ezt sosem fogom megtudni, viszont kíváncs vagyok rá."
Már miért ne tudnád?
Felveszel szépen egy pólót, pluszban egy közepes vastagságú inget, vagy pulóvert, aztán megfogod. Nna olyan.
Tapintásra egy fikarcnyit sem ingerlő, ahhoz túl sok a zavaró elem: a ruhák, de főleg a melltartó. Egyedül a tudat - az, hogy érzi az ember fia, hogy az a valami ott az biza két női mell -, ingerli az embert.
Nem az ingerlésre vagyok kíváncsi, hanem hogy kemény melltartó, vagy puhaság érződik-e.
Amúgy attól hogy fogom érezni, ha nagyon felöltözök? Akkor a sok anyag elnyeli, meg nekem attól még ugyanúgy lesz mellem...én arra vagyok kíváncsi, hogy a pasik mit éreznek ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!