Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit éreztek ilyenkor?
Figyelt kérdés
Mikor azt mondjátok valakire, hogy ragaszkodtok hozzá?
Mit gondoltok, mit éreztek ilyenkor, a személy iránt?
2013. dec. 6. 21:27
4/7 anonim válasza:
Azt,hogy valamiért nagyon fontos a számomra, ezért ragaszkodok hozzá. De ez tényleg nem megy segítség nélkül?
5/7 A kérdező kommentje:
Mármint a ragaszkodás alatt.. Szeretetet? Szerelmet? Valami mást?
2013. dec. 6. 21:36
6/7 A kérdező kommentje:
De megy.:) Csak én mások válaszára vagyok kíváncsi, nem a sajátomra, mert nyilván azt tudom. Mellesleg ez egy kérdezős oldal, ergo azt kérdezek amit akarok (:
2013. dec. 6. 21:38
7/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül szerelmet. Lehet az akár csak barátság is egy olyan személy iránt akit valamiért nagyon kedvelek. Nekem is vannak emberek akiket képtelen lennék itthagyni, nekem jobban fájna mint nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!