Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyenlős fiúk, ilyenkor mit éreztek vagy miért vagytok ilyenek?
Voltam táborba nyaralni, jó ismerősömmel voltam 1 szobába meg egy anyuka volt egy 6 éves gyerekkel amikor az anyuka öltözött el kellett fordulni, oké. Amikor a gyerek akkor mondta hogy mennyünk ki, fenének volt kedve kimenni felkelni az ágyból. Azért hogy véletlenül sem leskelődjünk. (Egyébként F vok meg az ismerősöm is.) Az anyja is kiment meg mi is, és azt mondta h ő még az apukája előtt is ilyen.
Több ilyet tapasztaltam már, de ez volt a legdurvább.
Az öreg taták meg átesnek a ló túloldalára, azok meg lóbálják a ...-ukat össze vissza, néha elég guztustalan. Egyszer volt olyan h mentem WC után kezet mosni és a 75-80 éves tata mellettem lévő kézmosóba mossa a micsodáját. Áááá!!
Lányok is írjanak hogy náluk hogy van ez.
"Egyszer volt olyan h mentem WC után kezet mosni és a 75-80 éves ..."
Ez strandon a mosdóba volt elfelejtettem írni.
1,a kérdésed totál nemérteni
2,a csajok nem mossák a mosdóban a micsodájukat xDDDD
3,attól h szégyelós volt az anya,a fiatalabb csajok mostanság nemazok.. :D :D vagy hacsaknem vmi takargatni valójuk van,de pl.én nemvok szégyelős...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!