Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfias és vonzó pasik! Ti nem szoktátok azt gondolni, hogy amúgy qrva szerencsések vagytok?
1-es vagyok, persze, hogy elolvastam.
Valahogy neked nem ment át, amit írok. A relatív magasságkülönbség akkor sincs meg a csajom és köztem, mind1, mennyi vagyok papíron.
Amúgy tényleg nem számít. A haverom 170 eleje magas és az egyik legsikeresebb srác a nők körében, akit valaha ismertem. És nem, ő sincs kigyúrva, csak érti, mit beszélnek a nők.
De szerintem az se baj, ha megmaradsz ebben a hitedben, vonulj kolostorba, annál több szebb lány marad nekünk. :D
Amúgy Nick Vujicic milyen magas lehet szerintetek?
Tegye fel a kezét az, aki nem dugná a feleségét! :)
#22: Hagyjátok már ezeket az extrém kivételeket. Azon ember köré egy komplett brandet/ipart építettek ki és gyakorlatilag abból él, hogy az ilyen tolerancia élharcosok kiválasztottak maguknak egy "példaképet", akire hivatkozva el lehet minden motiváció tartalmú dolgot adni.
#23: Egyszerű. Írd be, hogy "beautiful girl". De az a vicc, hogy a való életből és a fb-ról ezerszer szebb csajokat tudnék kiválasztani, kapásból egy tucatot az egyetemről.
#25: Látom sikerült a lényeget megragadni. :P
Arra akartam rávilágítani, hogy van még hozzám hasonló sok-sok millió ilyen szerencsétlen ember a világon, akinek sosem lesz része egy érzékien szexis, gyönyörű csajjal lefeküdni, erre felhoztok példának egy extrém szerencsétlen embert, aki pont emiatt lett világhírű és ezért az sem véletlen, hogy a parasztvakítás kedvéért ráadásul még szép felesége is van (milyen véletlen, hogy pont neki). Csak éppen a többi több millió embernek ebben nem lesz része, hiába minden felkelésük során ott fog lebegni Nick Vujicic motivációtól duzzadó szelleme a szemük előtt. Attól még az a nyomorék csak saját magának csinálta meg a hírverést és ha egy érzéki szőke csajszival fogok ismerkedni, akkor ő nem Nick Vujicic helyzetére fog gondolni, hanem a nyers valóságra, mégpedig, hogy én miként nézek ki.
Van több millió szerencsétlen, mint Te.
Felteszek egy kérdést: Elhiszed nekem, hogy létezik egy rakás olyan férfi, aki küllemre olyan mint te, anyagi helyzetre is, és mégis van szép barátnője? (a maggasága is ugyanaz, de a személyisége megragadó, és nem vernyákoló)
Szóval hiszel nekem, hogy van a 7 milliárd emberből pár (száz)ezer, akik olyanok mint Te és még szép barátnőjük is van? Csak annyi érdekel, hogy elhiszed-e. Ha nem, akkor oké, nem kell elhinni. Csak gondoltam szólok, hogy amúgy van, és nem kell sokat keresni, mert bárkinek van ilyen ismerőse, aki a te adottságaiddal indul, és szép barátnője van.
De amúgy a kérdés az, hogy hova akarsz tartozni. Melyik csoportba...
A 170 cm magas vernyákoló férfiak körébe, akik a magasságukat okolják a sikertelenségük miatt, vagy azok közé, akik amúgy lesz.rják a hátrányaikat, sőt megfogják azt és előnyt kovácsolnak belőle.
Írták itt a verseny táncost és milyen igaza volt annak, aki írta. stb.
Vannak az ilyen hülye motivációs mondatok, hogy: "Nincs lehetetlen, csak tehetetlen." stb. Nyálas és unalmas, de valahol igaz.
Na várjunk csak kérdező, várjunk! Állunk már le egy pillanatra. Rengeteg 170 cm és az alatti pasinak van barátnője, ezt te sem tagadhatod. Én néha próbáltam építő és bátorító jelleggel hozzászólni ilyen kérdéseknél, hogy van remény, én írtam, hogy az exem 165 cm magas és bizony sok nője volt, sőt egy másik kérdésnél azt is leírtam, hogy nekem pl. 170 cm az ideálom. Mivel én 162 cm vagyok és táncolok, baromira furán néznék ki egy magas pasival akinek kb a mellkasát bámulhatnám tánc közben. (az már le sem merem írni, hogy a bátyám 170 cm és a felesége jó 5 cm-rel magasabb nála és egy bombázó mert ezt már el sem hinnéd, pedig így van.) Szóval bátorítanálak, hogy a stílus, viselkedés stb sokkal többet ér....de itt a gond veled.
Azt írod, hogy neked és 170 cm magas sorstársaidnak sosem jut majd egy szexi, fullos nő....Tehát itt aki a külsőségek rabja az nem a női nem, hanem te magad, hiszen itt ismerted el, hogy a 160cm magas lány neked nem szexi és nem fullos, az neked maradék, akit lekoptattak a magas srácok, igaz?
Az én alacsony ex-férjem és a bátyám mindketten egészséges testtel, egészséges önértékeléssel, jó humorérzékkel, intelligenciával rendelkeznek, és sosem volt gondjuk. Neked azért van gondod, mert ilyen stílussal, rinyával, megnyilvánulásokkal te ne normális nőnek nem kellenél, a magasságodtól függetlenül. Láttad már itt sírni a magas vékonyt? Neki sincs nője, pedig magas. A kigyúrt pasiknak sincs mindnek nője, ahogy a gazdag vállalkozók is sokszor csak keresgélnek sokáig. Amíg azt hiszed, a nőknek valami lista alapján kell megfelelni, addig nem lesz senkid, és amúgy is van olyan érzésem hogy te az üresfejű cicababáknál szeretnél sikeres lenni, akik csak a külsőre hajtanak, mert te is arra hajtasz. Egy olyan megnyilvánulásodat sem olvastam hogy én csak egy szerető, kedves lányra vágyok akinek én vagyok a mindene.....te csak azon vernyákolsz hogy neked sosem jut szexis nő. Na, emiatt a hozzáállás miatt semmilyen sem fog jutni. És te sosem fogod megérteni hogy nem a magasságod miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!