Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen szöveggel szoktatok ismerkedni? Nem a hülyeségre vagyok kíváncsi!
Srác. Ismerjük egymást valahonnan?
Lány: Nem hiszem.
Srác: Még szerencse.
(Sarcasm off)
Nincs ilyen, ha megtetszik, odamegyek és közlöm vele, hogy vonzónak találom, szívesen beülnék vele valahová. Adok 2-3 időpontot, hogy nekem mikor jó, ha hajlik rá, de egyik se jó neki, viszont szimpi vagyok neki, akkor ő ajánl fel. Ez a tapasztalat. A lényeg, hogy ne facebookot kérj, az creepy dolog. Miután már belement a taliba, kérd el gyors a számát azzal, hogy tali előtt felcsörgeted pontosítás végett.
Azt vettem észre, hogy ezek a sablon dumák semmit nem érnek, max annyit, hogy totál debilnek néznek a lányok. Ez a "szia cica van gazdád?", vagy a "nem fájt amikor leestél a mennyországból?" számomra gáz, nem a lányoknak :D
Egyébként a legegyszerűbb, hogy meglátod, ha többen vannak akkor haverral odamész, és a kinézett lánynak mondod, hogy "Szia, első benyomásra szimpatikus vagy, lenne kedved beszélgetni egyet?". Ha bejössz neki igent mondd, ha nem akkor a hülyeségekre se mondana igent. Annyit veszíthetsz azzal, hogy nem csajozós szöveggel csajozol, hogy nem néznek gyökérnek, ami nem rossz indítás. :D 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!