Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti milyen szöveggel szoktatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen szöveggel szoktatok ismerkedni? Nem a hülyeségre vagyok kíváncsi!

Figyelt kérdés
2017. jan. 10. 19:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Azt még hozzáteszem, hogy a haverokkal dolgot úgy értettem, hogy nálunk pl volt olyan, hogy ketten elmentük haverral iszogatni, volt két csaj, pont a másik tetszett, mint neki, szóval odamentünk, és közösen dumáltunk.
2017. jan. 10. 20:16
 12/20 anonim ***** válasza:
Úgy oké, de beszélgetést nem kell ajánlgatni csak el kell kezdeni, ha nem akar, akkor azt úgyis a tudtodra hozza.
2017. jan. 10. 20:17
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

Szórakozóhelyen:

Az ingujj mindig a Rolex alá van tűrve.

Mikor odamegyek a kiszemelthez, mindig azzal a kezemmel gesztikulálok, amelyiken a Rolex van.

Általában fél perc és leesik nekik,hogy mi is van a kezemen.

Ilyenkor általában a lányon/nőn múlik, hogy folytatja.

Nagytöbbség elkzdi zavarában babrálni a nyakát, meg a haját, és sokszor mellénéz.na itt a pillanat, mikor tudom, zöld van és mehet a menet!

meghívom egy italra, persze ő választ.

Közel hajolok hozzá, hogy érezze a baromi drága parfümöt.

majd mikor fizetek a parkolóban lévő Maseratti kulcsát kirakom a pultra, mondván hogy a pénztárcámat nem tudom tőle kivenni.

De még szoktam fokozni, ha érzem hogy tuti a nő.

Ilyen esetekre mindig egy köteg "deákigazolvány" is van a pénztárcámban, mondván, nem volt időm berakni a bankba, ezért van most nálam ennyi.

Ez a ki színjáték, általában mindennel együtt fél óra szokott lenni, és utána megyünk is.

Sok helyen már előre köszönnek a kidobók, sőt van mikor megérkezem és odaszólnak, hogy ma is csak fél órát leszek benne a klubban, mint múltkor?

Na én így szoktam.

2017. jan. 10. 20:35
 14/20 anonim ***** válasza:
77%

És nőt láttál már életedben anyut leszámítva?

2017. jan. 10. 20:40
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

"És nőt láttál már életedben anyut leszámítva?"

Amúgy konditermes vállalkozó vagyok, innen a jó megjelenés, és határozott személyiség és külső, erre buknak a nők, de nagyon.

Nemsokára záróra, viszem haza a pultos csajokat, ilyenkor szoktam lemenni, és megnézni őket, meg a haverokat a teremben.

Most is jókat nevetgélünk, elég sokunk szokott erre az oldalra irkálni.

Nekem például a kedvencem ez a kategória, néha olyanokat olvasni, hogy a pultos csajokkal ezeken röhögünk egész nap.

2017. jan. 10. 20:45
 16/20 anonim ***** válasza:
66%
Ja téged már olvastalak többször. Öcsém, ha valóban vinnéd haza a nőket, akkor nem a gyakorikérdéseken irkálnál baromságot, hanem húznád őket. Ha meg igaz, akkor örülök, hogy elviszed előlem azokat a pitsákat, akik egy órára nedvesednek, mondom ezt úgy, hogy nekem is vannak szép óráim, de elég szegénységi bizonyítvány lenne, ha azzal akarnék csajozni :D
2017. jan. 10. 21:05
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

"Öcsém, ha valóban vinnéd haza a nőket, akkor nem a gyakorikérdéseken irkálnál baromságot, hanem húznád őket."

Pistike!

Szíved joga mit gondolsz, én meg azt csinálok, amit akarok.

Mivel nem dolgozom, rengeteg szabadidőm van, és engedd már meg öcsibogyó, hogy én osszam be az időmet, hogy hova mit írok, kinek válaszolok.

Vagy melyik oldalon vagyok fenn.

Amúgy sokunk a haverjaim közül rajta van ezen az oldalon, ahogy írtam is, rengeteget szoktunk röhögni némelyik kiskalózon, mikor előadja, mennyire nem megy a csajozás.

Igazából, unalmas perceimben, elég jó elfoglaltság.

Amúgy meg élőben hidd el, a fater tudja, mit kell a csajokkal csinálni.

2017. jan. 10. 21:11
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Jól van fater, azokat nyugodtan vidd, nekem nem kell, a normálisakat meg hagyd meg ide ;)
2017. jan. 10. 21:12
 19/20 anonim ***** válasza:
62%
Osszesopri a szel a szemetet...
2017. jan. 10. 22:43
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen személyesen minden jön magától! De a neten keresztül? Sajnos nem találkoztam még vele!
2017. jan. 10. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!