Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik kicsit benne vannak már a korban, mármint hogy ideje volna családot alapítani (30-40 közöttiek). Szoktatok néha arra gondolni, mi lesz ha öregek lesztek és nem családi kötelékben öregszetek meg, hanem egy öregek otthonában, kivetetten?
A nyugdíjkorhatár gyorsabban emelkedik, mint a várható élettartam.
Szóval az öregothonig már nem fogunk eljutni.
#3-asnál a pont!
Ne félj te már nem fogsz öregek otthonába kerülni. Dolgoznod kell mindhalálig, ettől nem kell tartanod.
az én nagybátyám 39, most 'költözött' össze régi szerelmével, megcsinálták a gyereket és vannak
enyhe kapuzárási pánik. a gyerekvállalás is rizikós, de nekik nem volt baj
25-30 éves korára egy férfi már megtanulja elfogadni a magányt és nem izgatja már az a kérdés, hogy lesz-e barátnője valaha egyáltalán. Inkább a fontos dolgokra koncentrál az életében és megteremti magának az anyagi biztonságot, tovább építi a karrierjét.
Gyerekes dolog szerintem azon rágódni, hogy milyen lesz szűzként meghalni. Kiszolgáltatott pedig bármikor lehet az ember, nem csak öregkorában. Úgy is lehetsz kiszolgáltatott, ha a feleséged elhagy és a gyerekedet magával viszi és a vagyonod felét is.
Upsz,elnézést az eleje lemaradt.Amúgy több,mint 2 éve nincsen barátnőm.(Szingli vagyok.)Előtte volt több komoly és pár alkalmi kapcsolatom is,de most egyik sem hiányzik.Tök jól elvagyok.
(Tudom nem 30 vagyok,de közelítek felé.) :D
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!