Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfias és vonzó pasik! Ti nem szoktátok azt gondolni, hogy amúgy qrva szerencsések vagytok?
Kezdj el edzeni,és napi 6-szor étkezni plusz 2-3 tripla dag turmixokat inni.
Heti 4 kőkemény edzés napi 6 kajálás 2 óránként csirkerizs.
Keress fel egy személyi edzőt,mert nekem is sok lány mondta mindig,hogy a férfi 80kg alatt nem férfi.
Én naked nagyon sokszor volt,hogy mindenféle randi nélkül már az ágyamba kötöttek ki,úgy,hogy randizott egy sráccal 2-3-4-szer velem meg kb. csak beszélgetett facen és jött szexelni,kevesebbet kell beszélni ha izmos vagy,igényes,plusz ha tudsz dumálni akkor is kevés duma kell.
Ez az igazság,addig míg a másik srác udvarolt neki,addig én levartam,nem vagyok rá büszke de utólag mondták ezt is el.
170 cm abszolút nem rossz szerintem. Én 169 vagyok, a barátom alig magasabb nálam pár centivel, szóval nem lehet sokkal magasabb nálad, és hát a "barátom" szóból gondolom sikerült leszűrni, hogy van kapcsolata :D Sőt, előttem is volt már neki több is.
A sport meg miért egyenlő a gyúrással? Egy felfújt "testépítő" lufiember bármilyen magasságban nevetséges szvsz, de van még millió más mozgásforma, amitől nem leszel kigyúrt állat, csak picit izmosodsz, vállasodsz, stb, és esetleg akár még élveznéd is, nem csak a komplexusod miatt csinálnád (mert neked TÉNYLEG komplexusod van, így a kérdés alapján)
Amúgy a fő kérdésre annyit tudnék válaszolni, hogy remélem te NAGYON hálás vagy, amiért van tető a fejed fölött, van áramod, van mit enned egyáltalán, van ruhád, stb, és minden egyes nap gondolsz erre, és brutál szerencsésnek gondolod magad. Csak mert a világ népességének elég nagy része nincs olyan jó helyzetben, mint te, pedig bármit megadnának érte.
Ami az embernek "alap" dolog, azért nem érez különösebb hálát, fel se tűnik neki általában.
Milyen igazság? Szerintem kapásból tudna itt mindenki mutatni neked legalább egy olyan ismerőst/havert, aki 170 cm magas és mégis sikeres a nőknél. Nem kifogásokat kéne keresni.
Ha 170 centis férfiként rengeteg barátod van, akik aktívan keresik a társaságodat (köztük nők is), elhívnak programokra, bulikra, tudsz és mersz kezdeményezni és flörtölve beszélgetni nőkkel, pozitív, magabiztos személyiség vagy és mindezek ellenére nincs barátnőd, akkor elismerem, hogy a magasságod lesz a probléma.
De az itt siránkozó pasikról általában hamar kiderül, hogy egyáltalán barátaik sincsenek, mert még a férfitársaik sem képesek hosszútávon elviselni őket. Aztán csodálkoznak, hogy ezek után a nőknek sem kellenek.
Van ismerősöm, aki 168 cm magas húsz éves, és 15-16 évesen vesztette el a szüzességét. Annyi csaja lehetett már mint égen a csillag, és nekem mindig kisebbségi komplexusom volt mellette, ha együtt csajoztunk, mert úgy tapadtak rá a nők, hogy hihetetlen. Egyenesen szégyelltem magam, annyira durva hatást ért el. Mert természete alapján nagy dumás volt, és mindig volt mit válaszolnia. Meg iszonyat pozitív kisugárzása volt és van is... kár, hogy ez a lányoknál mindig csak rövid időre volt elég, DE arra elég volt, mert gyorsan rájöttek amúgy, hogy egyébként hazudik mint a víz folyás. DE ÉS? Attól még simán összeszedett szinte bárki seperc alatt (tényleg 600 és 900 másodperc közötti időtartam alatt már érzékelhető volt, hogy már megszerezte a csajt a szavaival stb.)
És 168 cm magas...
Én 175 vagyok, valamiért soha nem volt komplexusom miatta. Súlyban 110 kg vagyok, de most akarok lefogyni 90-re, mert nekem ez a normális súlyom. Embere válogatja.
És mondok még valamit. Lehet azt találgatni, hogy kinek mi jön be, mindenkinek más, de olyan nincs, hogy "a nőknek" kollektíven bejönne valami. Illetve de, egy dolog: az, ha tudod, mit csinálsz, meg tudod győzni a környezeted arról, hogy neked van igazad. Ha emellé még egy kis humorod is van (a nőknek nincsen), akkor nyert ügyed van. 29/f
Én valóban szerencsésnek tartom magam. Legalábbis ami az arcberendezésemet, a fejformámat és a farokméretemet illeti. A többit én dolgoztam hozzá. Megjegyzem, az én időmben (noha megyeszékhelyen laktam) nemigen volt elérhető edzésterv, étkezési tanácsok, urambocsá' táplálékkiegészítő, vagy hormonpótló. Csináltam, ahogy gondoltam, és ettem, amit a menzán adtak.
A magasságommal nekem is bajom volt. Apai nagyapám egy 2 méteres hústorony volt, de mivel családunk férfitagjai mind a pöttöm csajokra buktak, s az ő génjeik is bekavartak, lassan kezdtünk "összemenni". Apám már csak 185 volt, én meg 176.
Abban nincs igazad, kérdező, hogy nem érdemes izmot felszedni. Az nem csak látványnak szép, hanem azt is jelzi, hogy nem adod fel, képes vagy küzdeni a cél érdekében. És ez igencsak férfias tulajdonság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!