Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják azt a nők, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják azt a nők, hogy egy férfinak legyenek ambíciói, amikor úgy tűnik nem is érdekli őket, hogy egy férfinak milyen céljai vannak?

Figyelt kérdés

Teljesen mindegy, hogy egy új nyelvet akar elsajátítani, vagy gondolkozik, hogy tanul egy új szakmát, vagy

a napi munkájában szükséges kompetenciákat erősíti, vagy

igyekszik hajt a melóban, hogy a vezetőség komolyabb feladatokat is rábízzon (több felelősségvállalás, fizetésemelés).

Úgy vettem észre, csak arra kíváncsiak, hogy sportolsz-e (foci, gyúrás).

Lehet ez most előítéletesen hangzik, de én nem érzem a nők részéről azt, hogy számítanak az ambíciók.

Ki mit gondol erről?

2017. jan. 30. 16:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%
Általánosítasz.
2017. jan. 30. 16:27
 2/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak érzed.
2017. jan. 30. 16:36
 3/18 anonim ***** válasza:
Engem hidegen hagy, sportol-e valaki. Baratom szerintem a sulis tornaorak ota nem sportolt semmit. Az ambiciok sokkal fontosabbak.
2017. jan. 30. 16:39
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem általánosítás, inkább rosszul értelmezed a dolgot.

Itt lógok GYK-n egy ideje, tényleg sok nő leírja, hogy a férfinak legyenek céljai. És ez a lényeg, hogy legyen! Az már mindegy, hogy te nyelvet akarsz tanulni, utazni a világban, vagy vezérigazgató lenni (jó, olyan szempontból nem mindegy, hogy ha te ki akarsz költözni a guatemalai őserdőbe...hát, az nem biztos hogy vonzó), de a lényeg az hogy van, és nem egy otthonülő, életbe belefáradt, unott ember vagy.

Nem tudom érthető volt-e, illetve hogy igazam van-, remélem ha nem akkor a nők kijavítanak.

22/F

2017. jan. 30. 16:39
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
A szenvedély a lényeg, hiába sikeres vezérigazgató valaki, ha fancsali pofával jár dolgozni (nyilván persze van olyan nő, akinek ennyi bőven elég). Lássák rajtad, hogy szenvedélyesen szeretsz csinálni valamit, legyen az sport, karrier, bármilyen hobbi stb. és haladsz valamerre az életben. És persze átéléssel tudj is beszélni róla, hogy közben csillog a szemed, az is fontos.
2017. jan. 30. 16:42
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem fontos, hogy mi az az ambíció. Nem mindegy, hogy a világ legvastagabb combját akarja a magáénak tudni, vagy hogy a személyiségét, karrierjét, életét szeretné minél jobban színesíteni. Az meg főleg nem mellékes, hogy ha komolyan tervezünk egymással, akkor a munkahelyi kérdésekben mennyire ambiciózus. Az sem teljesen mindegy, hogy olyan ambíciója (ambíciói) van, amit elér, utána hátradől és soha az életben semmi másért nem tesz keresztbe egy fűszálat sem, vagy folyamatosan fejlődik, változik, akarja.

Azt gondolom erről, mint oly' sok más, ehhez hasonló kérdésről: rossz emberek között kutakodsz. Vagy őket nem érdekled te, személy szerint eléggé, vagy tényleg nagyon mellélősz a párkeresésben.

2017. jan. 30. 16:42
 7/18 anonim ***** válasza:
72%
Igen, a folyton konditeremben lógó, műmellű, feszes fenekű cicababákat az fogja érdekelni, hogy milyen izmos vagy és milyen kocsival mész a terembe. A hozzád hasonló értelmes, szorgalmas és célokkal rendelkező lány értékelni fogja az igyekezetedet. A férjem pont ma kezdett egy új munkahelyen és nagyon büszke vagyok rá, mert 1,5 éve költöztünk a világ másik felére és nagyon jól boldogul. És az ő sikerei engem is ösztönöznek, mert közösen húzzuk a szekeret.
2017. jan. 30. 16:43
 8/18 anonim ***** válasza:
77%

"igyekszik hajt a melóban, hogy a vezetőség komolyabb feladatokat is rábízzon"

Mondjuk egy ilyen embertől pont hanyatt-homlok menekülnék, de oké, nem ezen akadok fenn, hanem általánosságban nézem a témát:

Tojok rá, hogy valaki sportol-e, amíg nem nagyon hájas, meg nem pusztul bele 2 emelet lépcsőzésbe, illetve ki lehet néha rángatni a szobából kirándulni, stb :D

Cserébe szerintem nagyon fontos, hogy valakinek legyenek céljai (ha valakinél ez abban merül ki, hogy minél jobban kidolgozhassa a belét, hogy több pénze legyen, azt nem tudom és nem is akarom tolerálni, elég volt gyerekkoromban ilyen "családban" élni, ahol ez volt a standard... inkább maradnék örökre egyedül), új nyelv pl mindig pozitívum, új szakma is lehet az, ha érdekli, vagy a saját szakmájában továbbfejlődni, ha nem a pénz a motiváció. Mondjuk a sport is lehet ilyesmi, bár az inkább akkor, ha közösen űzzük, és közös célt tűzünk ki magunknak, vagy ha azért csinálja, mert ő élvezi, vagy jobban akarja érezni magát.

2017. jan. 30. 17:00
 9/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2017. jan. 30. 17:14
 10/18 kolosszus22 ***** válasza:
26%
Most le leszek pontozva de leegyszerűsítem a dolgot: Ez egy szebb kifejezés arra az elvárásra, hogy legyen pénzed, illetve legyen komoly célod a több pénz megkeresése, ezzel is biztosítva a kényelmes jólétet, amit majd ő is élvezhet. Az már részletkérdés, hogy ezt milyen úton módon éred el, ezért nem érdekli a legtöbb nőt, ezért nem érdekli őket a konkrét cél, az ambíció alatt burkoltan ezt érti a legtöbb nő.
2017. jan. 30. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!