Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én gondolom, hogy egyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom, hogy egyes pasik inkább szenvednek a problémáiktól, csak ne legyenek b**zisak?

Figyelt kérdés

Leszögezném, hogy elég közönséges dolognak tartom, ha valakit leb uziznak, de sokan teszik, ezért szóba ejtem. Szóval azt vettem észre, hogy vannak férfiak, akiknek olyan problémáik vannak, amin lehetne változtatni, de inkább szenvednek, csak ne legyenek - állítólag - b*** zisak. Pl. ha egy srácnak össze van nőve a szemöldöke, vagy a háta és válla is szőrös, pattanásos, az sok nőnek nagyon nem jön be, de sok pasi akkor se menne kozmetikushoz (vagy bőrgyógyászhoz, esetleg csinálna valamit csak úgy maga otthon), ha fizetnének érte. És aztán melegnek evezi önigazolásból azokat, akik inkább megteszik.

Akinek nem inge, ne vegye magára.

2016. júl. 9. 20:20
 1/10 anonim ***** válasza:

Én le$z@rom, ha mások szerint b|_|zi vagyok. Apám is annak tart, mégis magasról teszek rá.

Én súlyos aknéval küzdöttem. Az arcom, hátam és a mellkasom is televolt. Elmentem bőrgyógyászhoz, mert már tarthatatlan volt. Nem csak nem mertem emberek közé menni, de még fájt is, mint az állat. Na de a lényeg a lényeg, hogy felírt a bőrgyógyász egy nagyon erős gyógyszert, amit 9 hónapig szedtem és kidobtam rá 100 ezer forintot. A hátamra és mellkasomra nem, de az arcomra visszajöttek. Egyébként én nem fogok azért változtatni magamon, hogy másoknak megfeleljek. Aki nem tud úgy elfogadni, amilyen vagyok, az nekem nem is kell. Az se érdekel, ha egyedül maradok. Inkább leszek egyedül, mint egy emberrel, akivel magányosnak érzem magam. De tuti van olyan, aki el tudna fogadni, mert ha én létezem, akkor biztos létezhet még egy hozzám hasonló másik ember is. Egyébként van hibám bőven, pl vékony vagyok, ami a nők szerint férfiatlan. De kit érdekel?

2016. júl. 9. 20:26
 2/10 A kérdező kommentje:

Nem te vagy a kérdés elődleges címzettje, mert te mint mondtad, elmentél ilyen helyre. De azzal nem értek egyet, hogy aki szeret, ilyennek szeret. Bizonyos mértékben ez igaz. De ha valaki egyáltalán semmit nem tenne meg magárt, akkor már elég nehéz megmondani, hol a határ. Akkor a köröm alatti piszok, rohadó fog stb. se lenne baj, és ezt akármeddig lehetne vinni.

Na meg erről ez a vicc jut eszembe:

Egyszer nagy árvíz volt egy faluban, mindenkinek sikerült elmenekülnie, csak a papnak nem. Felmászott a templomtorony tetejére, és ott így imádkozott:

- Kérlek Istenem, ments meg a vízbefulladástól !

Majd nagy hittel várta a választ. Nemsokára arra jött egy csónak, odament hozzá, és mondták neki, hogy szálljon be. Azt válaszolta, hogy nem megy, mert őt Isten fogja megmenteni. Hiába győzködték, hogy nemsokára elmerül a templomtorony is, nem volt hajlandó beszállni.

Nemsokára egy másik csónak vetődött arra, de ő ugyanúgy elküldte őket. Végül egy helikopterrel akarták kimenteni, de azt sem fogadta el, hogy őt majd Isten menti meg. Végül összedőlt a torony és megfulladt.

A mennyben Isten előtt állva megkérdezte:

- Uram, hát imádkoztam hozzád, hittem Benned, és mégis megfulladtam ?! Miért nem segítettél ?

- Fiam - szólt Isten - küldtem érted két csónakot, és az utolsó pillanatban még egy helikoptert is, de hát neked semmi sem volt elég jó ...

2016. júl. 9. 20:32
 3/10 A kérdező kommentje:
Persze Isten helyett a majd elfogadó embert kell behelyettesíteni.
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is ejtek nagy ívben a szőrre. Jó, nincs őserdő rajtam azért. Ebből adódóan, nőkkel még nem volt probléma.
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
 6/10 anonim ***** válasza:

Rohadó fog? Olyannal nem jönnék össze, akinek rohad a foga, de nem maga a fog miatt, hanem az igénytelenség és az ebből fakadó gondolkodásmód miatt, ami azt megszülte. Viszont valaki örökölhet rossz géneket is, mint pl én. Én és testvérem is gyenge fogakat örököltünk apai ágról, de ápolom rendesen, napi 2x fogmosás, szájszesz, fogselyem...stb Ha egy lánynak rossz fogai lennének, viszont ápolja őket normálisan, akkor nem utasítanám vissza. Persze sokan előre ítélkeznek. Biztos sokan azt hiszik, hogy én egy igénytelen szar vagyok, aki nem ápolja se a bőrét, se a fogait. Na, én az ilyenekről beszélek. Az ítélkezőkről. Magányosabb vagyok a társaságukban, mint egyedül.

2016. júl. 9. 20:41
 7/10 anonim ***** válasza:

Kozmetikushoz sosem mennék.

A hát/váll szőrzettel meg nem értem mi a baj.

2016. júl. 9. 20:59
 8/10 A kérdező kommentje:

6-os: arra akartam utalni pont, hogy egyénenként eltér annak megítélése, mi az igénytelenség határa.

Utolsó: sok nőt a hát és váll szőrössége taszít.

2016. júl. 9. 21:04
 9/10 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem buz...is ha valaki minimálisan de odafigyel magára. Én mocskosul utálom a pattanásos arcbőrt, én gyakran kezelem ezt magamon mert már engem idegesít az hogy mások mit gondolnak nem érdekel. Én mindig borostás arcszőrzettel jelenek meg, nem szeretem simára borotválni az arcomat mert sajnos vékony a bőröm és könnyen kisebesedik ha csak éppen hogy picit megvakarom, és ezzel sajnos a bőrgyógyász sem tud mit kezdeni. A hátam nem vészesen szőrös csak minimálisan, de azzal nem foglalkozok mert a férfi szőrös!!! Amúgy sem olyan feltűnően látványos ahogyan a hónalj szőrzetem is ritka és nagyon halvány sokan messziről azt hiszik borotválom de valójában nem. Életemben is csak egyszer borotváltam le azt is csak kíváncsiságból hogy mennyire izzadok kevésbé ha le van borotválva, de az elég is volt.
2016. júl. 9. 22:09
 10/10 A kérdező kommentje:

"egyáltalán nem buz...is ha valaki minimálisan de odafigyel magára. "

Én se gondolom, hogy az lenne. n tiszteletben tartom a véleményed, de azért arra felhívom a figyelmed, hogy attól, hogy 2 felkiáltó jelet is írsz, másnak nem változik meg a saját vélemény.e

2016. júl. 10. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!