Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szenvednek a nők a kapcsolatokban?
Minek hagyják?!
Ha a kapcsolatban nekem nem jó, akkor lépek. Vagy javítunk rajta vagy szakítunk.
A barátnőid idióták és kapcsolatfüggők.
De tegyük hozzá, hogy pasi is van ilyen.
Mindenki olyan ember mellett van, amilyet választ, ha sz..r a kapcsolatuk és még mindig benne vannak, az az ő döntésük és felelősségük. Nem picsogni kell.
Csak az szenved, aki 1. nem akar kilépni belőle, inkább panaszkodik 2. nem tud, mert pl. megfenyegette a párja.
Miért kell olyan férfi mellett lenni, aki mellett rossz? Ezt megkérdezted tőlük? Miért nem szakítanak? Ja, az már luxus? Akkor meg ne panaszkodjanak!!
Az én kapcsolatom nagyon jó, nagyon szeretem a párom, 3 éve boldogok vagyunk és nem szenvedek a kapcsolatban.
Szüleimnek idén lesz a 32. házassági évfordulója és már 36 éve ismerik egymást. Anyukám se szenved a kapcsolatban.
Tudod, aki szenved az megérdemli, mert ki is lehet belőle lépni, hacsak nem egy papucs.
mert mindkét fél buta egy párkapcsolathoz.
nem tudnak kommunikálni, magukról sincs fogalmuk, érzelmi analfabéták, céltalanok, nincs önbizalmuk és a másik félből próbálnak "táplálkozni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!