Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk könnyen elfelejtik azt a lányt, aki sokáig tetszett nekik, meg össze akartak jönni vele? Vagy ők is szenvednek utána?
Túlvan rajtad ennyi.
Azon általában könnyebben túlteszi magát az ember aki le se sz**ärja
Lehet, neki is összejöttek a dolgok! Ha haragudna, egyáltalán nem üzizne!
Ő sem hiba nélküli! Türelem! Türelem!
Egyáltalán nem, kérdező, Én pontosan ugyanebbe a cipőbe járok mái napig.
Középiskolában volt egy lány, aki azonnal megtetszett, és ráadásul nagyon jóba is lettünk. Volt barátja, de nem érdekelt, annak is örültem ha vele lehetek, és minden alkalmat ki is használtam. Ezzel vélhetően maga is tisztában volt, mert egyik nap, az osztályteremben, mikor csak ketten voltunk, egyenesen nekemszegezte a kérdést hogy járnék-e vele. Érted, azt a kérdést amit a nők 99%-a képtelen feltenni mái napig.
Én meg akkora címeres ökör barom voltam, és kitérő választ adtam rá...mondani sem kell hogy nem lett semmi a dologból.
Már 10 éve ennek,de mái napig eszembejut a lány, álmodok is róla rengeteget, és hiányzik. Nagyon. De ne sajnáld, kérdező. Én voltam a hibás, nagyon durván elbaltáztam a dolgot, és most megfizetek érte.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!