Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk könnyen elfelejtik azt a lányt, aki sokáig tetszett nekik, meg össze akartak jönni vele? Vagy ők is szenvednek utána?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki úgy tűnt járni akart velem, de én sokáig bizonytalankodtam, meg szerintem már lemondott rólam, kerül, olyan mintha haragudna rám stb. Én nem akartam, hogy ennyire eltávolodjunk egymástól, de most nem hajlandó kommunikálni velem, pedig szeretem, meg már mindent próbáltam.2015. jan. 31. 15:54
11/15 A kérdező kommentje:
Nem akarom, hogy elfelejtsen. Nem gondoltam, hogy ez lesz. :(
2015. jan. 31. 16:37
12/15 anonim válasza:
#6-os vok. Vaagy! Megszokta, hogy ilyenkor már nem bírod és majd ugyis puncsolni fogsz érte!
13/15 A kérdező kommentje:
Hát már mindent próbáltam, pedig nem szoktam futni senki után, meg könyörögni se senkinek, de ő más, csak már nem hisz nekem, nem vesz komolyan, amit meg is értek igazából. Csak most ez így nagyon rossz. Nekem legalábbis.
2015. jan. 31. 16:56
14/15 anonim válasza:
Én tavaly nyár óta szenvedek egy lány miatt, akivel csak pár hetet beszélgettem és sosem találkoztunk. Ez attól függ, hogy milyen lány. Számomra ő tökéletes volt, mintha a másik felem lenne, ezért szenvedek miatta még mindig.
15/15 anonim válasza:
Tudod mi az amire mi férfiak a legérzékenyebbek vagyunk?....
Elárulom...a büszkeség, hogy nem csinálunk magunkból hülyét ha nem muszáj. Aki egyszer kikosarazott oda nem megyünk vissza.
A srác össze akart jönni Veled, de Te csak tereltél, és idővel megelégelte, hogy még egy normális válaszra sem méltatod. Nem haragszik Rád, csak közömbös lettél számára és valószínűleg ezért viselkedik flegmán Veled...pont úgy ahogy Te is tetted Vele.
Ez egy tanulópénz számodra....ha valaki veszi a fáradságot és kezdeményez feléd annak vagy őszintén elmondod az érzéseidet vagy határozottan(de nem sértően)visszautasítod. Őszinte legyél és kész.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!