Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig szenvednek a lányok egy kapcsolatban? (a lány fogyott is a stressztől)
adott egy egy éves kapcsolat, a lány eléggé beleélte magát. Az utóbbi időben viszont fogyott, azt mondta sokat stresszel a pasija miatt. A pasija nem vállalja fel, heti 1x találkoznak. Nem lehet vele tovább lépni.
Pedig a képeken úgy tűnik, minden rendben van.
Én még nem szenvedtem a barátom miatt. A körülmények és más emberek miatt már éreztem kellemetlenségeket, de a kapcsolatban az elejétől kezdve boldog vagyok.
Náluk valami konkrét probléma lehet ha nem vállalja fel a fiú és alig találkoznak. Jó a szex, de kívülről szégyelli vagy mi? Gusztustalan néhány férfi, de persze a nők sem mindig kivételek.
''A pasinak vannak még húzásai, igen, sajnos ha egy pasi helyes, akkor megtehet ilyeneket.''
Ugye hogy ugye. Ebben az esetben pedig addig, amig a csajnak nem lesz legalabb ilyen helyes udvarloja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!