Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találhatnám meg azt a lányt, akivel kölcsönösen szeretjük egymást?
Igen jó életszínvonalon élek(megjegyzem, nem magamnak köszönhetően). Nincsenek olyan típusú gondjaim, mint az a legtöbbeknek, nem érdekelnek az anyagiak, hidegen hagy a pénz. A külsőmmel is elégedett vagyok, sok lánynak bejövök. Nekem is sokan tetszenek, de a gond az, hogy nagyon ritkán esem szerelembe és rendszerint olyan lányokba, akikkel semmi nem lehet. Olyannal viszont nem fogok összejönni, aki simán csak tetszik, korábban belevágtam ilyen kapcsolatokba, de nem sok értelme volt.
A sok keserű tapasztalat meg csalódás miatt meglehetősen zárkózott lettem, ritkán mozdulok ki. A barátaim nagy része külföldön él, vagy kapcsolatban és a párjával van elfoglalva. Nincs ilyen társaságom, amibe eljárhatnék. Egyetemen az összes nekem tetsző lány foglalt. A net is kilőve, mert csak rossz tapasztalataim vannak az ott megismert lányokkal. Mégis hogy tudnám megtalálni az igazit?
Előre leszögezném, h nem kérek privát üzeneteket, nem akarok itt ismerkedni.

Ha ritkán mozdulsz ki, neten nem ismerkedsz, az egyetemen szintén nem...
Akkor még is mit vársz? Hogy az öledbe/ágyadba pottyan majd a tökéletes nő?
Járj el otthonról. Sportolni vagy a hobbidnak megfelelő helyekre és ismerkedj vagy baráti társaságon keresztül...
Járj nyitott szemmel a véletlen folytán is összeakadhatsz valakivel miközben intézed az ügyeid vagy a hobbidnak élsz...
De a lényeg, hogy mozdulj ki!

Az első mondat miatt kapásból nem kellenél. Nem akarok olyan párt, aki azt tartja a legfontosabb információnak magáról, hogy gazdag, főleg, hogy anyuci-apuci útján pottyant az ölébe.
Ha normális barátnőt keresel, ezt a mentalitást felejtsd el és tartsd többre a személyiséged, a terveid, az álmaid a nem megérdemelt vagyonodnál.
Inkább vagyok olyan sráccal, akivel ketten, kis hitellel, saját erőből tudunk majd egy közös lakást venni és közös életet tervezni, ha a srác szorgalmas, elszánt és szuper a személyisége, minthogy ilyen aranyifjú kelljen.
Ez van, lehet leszavazni, a saját véleményem akkor is a saját véleményem :)
22/N

Lehet itt van álmaid nõje te meg esélyt se adtál,hogy megismerd.
Aki keres talál, senki nem fog az öledbe ugrani,hogy "Én vagyok életed szerelme irány a templom!"

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!