Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy találhatnám meg azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találhatnám meg azt a lányt, akivel kölcsönösen szeretjük egymást?

Figyelt kérdés

Igen jó életszínvonalon élek(megjegyzem, nem magamnak köszönhetően). Nincsenek olyan típusú gondjaim, mint az a legtöbbeknek, nem érdekelnek az anyagiak, hidegen hagy a pénz. A külsőmmel is elégedett vagyok, sok lánynak bejövök. Nekem is sokan tetszenek, de a gond az, hogy nagyon ritkán esem szerelembe és rendszerint olyan lányokba, akikkel semmi nem lehet. Olyannal viszont nem fogok összejönni, aki simán csak tetszik, korábban belevágtam ilyen kapcsolatokba, de nem sok értelme volt.

A sok keserű tapasztalat meg csalódás miatt meglehetősen zárkózott lettem, ritkán mozdulok ki. A barátaim nagy része külföldön él, vagy kapcsolatban és a párjával van elfoglalva. Nincs ilyen társaságom, amibe eljárhatnék. Egyetemen az összes nekem tetsző lány foglalt. A net is kilőve, mert csak rossz tapasztalataim vannak az ott megismert lányokkal. Mégis hogy tudnám megtalálni az igazit?

Előre leszögezném, h nem kérek privát üzeneteket, nem akarok itt ismerkedni.

2017. jan. 30. 12:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Jó kérdés. Én is hasonló vagyok, bár én soha nem leszek elégedett a külsőmmel, és simán belemennék olyan kapcsolatba ahol "simán csak tetszik" a lány, mert milyen másfajta kapcsolat van? Érdekkapcsolat kell egy nem tetsző nővel?
2017. jan. 30. 12:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha ritkán mozdulsz ki, neten nem ismerkedsz, az egyetemen szintén nem...

Akkor még is mit vársz? Hogy az öledbe/ágyadba pottyan majd a tökéletes nő?

Járj el otthonról. Sportolni vagy a hobbidnak megfelelő helyekre és ismerkedj vagy baráti társaságon keresztül...

Járj nyitott szemmel a véletlen folytán is összeakadhatsz valakivel miközben intézed az ügyeid vagy a hobbidnak élsz...

De a lényeg, hogy mozdulj ki!

2017. jan. 30. 12:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Az első mondat miatt kapásból nem kellenél. Nem akarok olyan párt, aki azt tartja a legfontosabb információnak magáról, hogy gazdag, főleg, hogy anyuci-apuci útján pottyant az ölébe.

Ha normális barátnőt keresel, ezt a mentalitást felejtsd el és tartsd többre a személyiséged, a terveid, az álmaid a nem megérdemelt vagyonodnál.

Inkább vagyok olyan sráccal, akivel ketten, kis hitellel, saját erőből tudunk majd egy közös lakást venni és közös életet tervezni, ha a srác szorgalmas, elszánt és szuper a személyisége, minthogy ilyen aranyifjú kelljen.

Ez van, lehet leszavazni, a saját véleményem akkor is a saját véleményem :)

22/N

2017. jan. 30. 12:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Lehet itt van álmaid nõje te meg esélyt se adtál,hogy megismerd.

Aki keres talál, senki nem fog az öledbe ugrani,hogy "Én vagyok életed szerelme irány a templom!"

2017. jan. 30. 12:47
 5/7 anonim ***** válasza:
4.: hagyjad, ezt nem fogja megérteni. Csak egy elkényeztetett kis ficsúr, aki a barátnőt is úgy várja, hogy neki ne kelljen semmit tennie érte. A lehető legrosszabb barátalapanyag
2017. jan. 30. 12:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Ezek olyan információk rólam, amiket élőben nem osztok meg csak úgy akárkivel, itt azért írom le ilyen nyíltan mert úgysem itt fogok ismerkedni. Amúgy soha nem azzal kezdek, hogy "Figyelj már gazdag vagyok!", ennyire ne nézzetek hülyének. Teljesen átlagos, egyszerű embernek nézek ki, senki nem mondaná meg rólam, hogy miylenek a körülményeim, ismerkedésnél sokáig nem is árulom el, mert nem akarom, hogy egy lány a pénzemért szeressen.
2017. jan. 30. 13:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Vannak céljaim, álmaim, terveim, amikért rendesen küzdök is. Nem azt várom, hogy az ölembe pottyanjon egy barátnő, bár kétségtelenül jobb volna csak úgy spontán megismerni, mint direktbe keresni.
2017. jan. 30. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!