Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért aláznak meg és röhögnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért aláznak meg és röhögnek rajtam a nők? És mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Egész eddigi életem során elkerültek a nők, mert állítólag "szúnyog" arcom van, nagy karikás szemek, beesett arc, hosszú orr. A napra nem mehetek, mert azonnal leégek, olyan fehér a bőröm. Ezen felül ehetek bármennyit, nem hízok, kondizni jártam vagy 2 hónapig, de egy deka izom nem látszott rajtam. Nem pusztán arról van szó, hogy nem közeledik hozzám senki az ellenkező nemből, de teljesen különböző szitukban hallottam lányoktól néha a fülem hallatára olyanokat, hogy az egyik csaj mondja a másiknak, hogy "ez milyen ronda srác" stb. és szánakozva néznek vagy röhögnek.

Az egyik legdurvább esetem az volt, amikor iskolában az egyik csajt, akivel reggelente a buszon mindig dumáltunk, elhívtam randizni és másnapra meg is beszéltünk egy időpontot. Örültem neki és meg is voltam kicsit lepve, hogy ilyen könnyen ment a dolog. A randi jó is volt, tényleg úgy éreztem, hogy boldoggá tudtam tenni. Aztán azt vettem észre, hogy reggelente szándékosan más helyre ül, fészen nem válaszolgat már annyit, mint korábban. Mivel nem szeretek senkinek a terhére lenni, de tudni akartam mi van, megkérdeztem erről egy barátnőjét, aki elmondta, hogy igazából csak azért jött el velem a csaj, mert nagyon sajnál, hogy ennyire esetlen és csúnya vagyok. El nem tudom mondani mit éreztem akkor. Bennem volt persze, hogy sz*rrá oltom a lányt, de rájöttem, hogy ennyit nem ér.

Lényeg, hogy nekem nem mondhatja senki, hogy én nem teszek azért semmit, hogy barátnőm legyen, sőt tisztában vagyok azzal is, hogy nem vagyok nagyon szép. De rohadtul elegem van már abból, hogy akármit fejlesztek magamon, a személyiségemen, intellektuson, másnak alanyi jogon jár a csaj, én meg megdögölhetek akkor is csak a szánakozás/ kiröhögés jut részemül. Teszem hozzá, és ez a legdurvább, hogy az előbb említett csaj a fészen mindig olyan szövegeket meg képeket oszt meg, amik csak arról szólnak, hogy együttérzés, őszinteség meg a lélek fontossága - miért ilyen rohadt képmutató ez a világ?? Kezdem rendesen megutálni a női nemet, még haverok is mondták, hogy egy ideje már egyre befordultabb vagyok. Én nem akarok tönkremenni ebbe, de jelenleg semmi esélyt nem látok csajozásra csak azt, hogy majd ha lesz pénzem, akkor vehetek magamnak... 19/f

2017. jan. 28. 20:02
 1/8 anonim ***** válasza:
2 hónap alatt nem fogsz átváltozni.
2017. jan. 28. 20:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

"Ezen felül ehetek bármennyit, nem hízok, kondizni jártam vagy 2 hónapig, de egy deka izom nem látszott rajtam."

2 hónap NAGYON kevés. Olyan nincs, hogy valaki nem tud hízni, ha egészséges. (Mondom én, aki szintén rettentő nehezen tud, pedig rám férne.)

Nem elég az edzés, a megfelelő étrend is kell, és kicsit több kitartás, mint 2 hónap)

Szerintem menj el háziorvos, hogy minden rendben van-e. Pl. pajzsmirigy probléma is lehet a túlzott soványság mögött.

AMúgy ami rettentő visszataszító: "másnak alanyi jogon jár a csaj,"

Nos, én nő vagyok, de nem hinném, hogy bárkinek is alanyi jogon járnék.

2017. jan. 28. 20:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Kondizni hónapokig kell mire látványos javulás várható. Amőgy meg csúnya lányoknál próbálkoztál már?
2017. jan. 28. 20:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Szívesen megnéznék egy képet, tényleg ronda vagy-e, vagy csak hülyék a csajok
2017. jan. 28. 20:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Két hónap alatt akartál izmosodni? Cuki vagy. :)

Amúgy a belső értékeket meg őszinteséget és megértést b***hatod, ha nem vagy a nők számára vonzó. De az meg nem a jóképűségtől vagy az izmoktól jön meg. Ha te elfogadod magad, akkor a nők is másképp fognak rád nézni. És tudom, hogy ez ilyen sablon f.a.sz.ságnak hangzik, de akkor is ez van. Persze ha kondizni jársz, és ki is tartasz, az tud tartást adni, akkor mindjárt vonzóbb lennél.

2017. jan. 28. 21:29
 6/8 anonim ***** válasza:
31%
Két hónap alatt nem lesz eredmény. Meg ha nehezen hízol,akkor mondhatni hiába kondizol, látványos növekedést nem fogsz elérni, szálkásodsz, aztán annyi. Nézz utána,hogy milyen étrend lenne megfelelő neked. Szénhidrátok, fehérje, ilyesmik, meg egy nap vagy ötször enni, ha lehetséges. Ha megvan a megfelelő étrend a kellő kalória mennyiség, akkor már valószínű,hogy lesz eredmény a kondizástól, persze nem két hónap alatt. Meg az sem mindegy, hogy hogy végzed a gyakorlatokat. A lányokat meg akik kinevettek vagy kigúnyoltak majd valahogy megkeresem és elintézem. Kis kínzás nem árt az ilyeneknek, mást nem éremelnek, akik másokat gúnyolnak, azok nem emberek a szememben, lehet az illető akár nő, akár férfi. Empatikus, segítőkész ember vagyok, de ha valaki árt másoknak, azzal szemben egy szadista vad állat lennék :) Ez van, tőlem az emberek azt kapják,amit adnak.
2017. jan. 28. 22:14
 7/8 anonim ***** válasza:
26%
Lepontoztak, ahelyett, hogy helyeselnének, valahogy így: Ez egy igazságos ember,bárcsak ő hozná a törvényeket és a bűnösök valóban megkapnák azt ami jár nekik! :)
2017. jan. 28. 22:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Én felpontoztalak 6-os, mert egyre inkább én is így érzek.
2017. jan. 28. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!