Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldás? Mit kell csináljak még, hogy végre észre vegyenek a nők?
múlik a dolog. Amíg nem vagy magabiztos és nem éreznek erőt rajtad (nem az izomzatra gondolok hanem a kiállásra viselkedésre kommunikációra) addig nem kelted fel az érdeklődést.
Véletlen előbb elküldtem
20 éves vagy. Íratközz be néptáncra. A haverjaid ezen röhögni fognak. Néptáncos helyeken mindig több a lány, mint a srác. Járnak oda csinos lányok is bőven és meg fogsz lepődni mennyi értelmes csaj van ilyen helyeken.
Én 16 évesen jártam egyegész nyáron át tartó társastánc suliba. Anniy lányt volt ott, hogy csak kapkodtam a fejem. és igen, dögösek is voltak szép számmal. Én ott jöttem rá, hogy azért mert a suliban átnéztek rajtam a lányok, más lányoknak még lehetek érdekes és vonzó.
Emellett pedig sportolhatnál is valamit, az sosem árt.
Ha még egyetemre jársz, ott azért könnyebb is ismerkedni: járj el a csoporttársaiddal, haverokkal az egyetemi bulikba, vagy akár a különböző témájú előadásokra, amikre más szakról is mehetnek.. nézelődj a könyvtárban - és ne csak a könyveket :-) kezdj el szemezni, ha valaki szimpatikus neked, menj hozzá beszélgetni. Nem kell rögtön lerohanni senkit, ha többszöri találkozás után is tetszik, hívd el valahová :-)
Járj nyitott szemmel :-)
Igaza van az egyik előttem válaszolónak: attól hogy a közvetlen környezetünkben nem tetszünk senkinek, máshol, más lehet hogy pont utánunk sóvárog, csak épp nem vesszük észre :-)
Sok sikert ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!