Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldás lánnyal egy ilyen helyzetben?
Volt már tapasztalatom régen, hogy elkezdünk neten beszélni egy Lánnyal, napokig jól el is vagyunk, sok mindent megosztunk egymással, ő is olyanokat ír hogy jó hogy megismertük egymást meg kedvel. Én próbálom a találkozás felé terelni a dolgot, de általában ilyenkor jönnek azok a kitérő szövegek, hogy nem jó most neki, meg nem ér rá, meg még várjunk vele, ne siessük el.. Mind eközben a lány valahol élőben bepasizik, összejön valakivel, aki csapja neki a szelet, Onnantól kezdve én felejtős leszek neki, eltünik, nem ír, ezért lenne jó minél hamarabb találkozásig eljutni, mert így csak az esélyeim romlanak. Mi a véleményetek? Miért van az hogy ha valakivel kialakít egy állítólagos bizalmi kapcsolatot, akkor ez egyik percről a másikra változik, élőben, ha van jobb..
Hogyan vehetném rá mégis hogy találkozzunk, ha már ilyen jól kijöttünk? Nem értem miért nem akar belemenni ha már nagyon jól elbeszélgettünk? Miért csinálják ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!