Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek bejönnek az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek bejönnek az ilyen burkolt szexuális megjegyzések ismerkedés során?

Figyelt kérdés
Utcán megállóba odamegyek egy cigizős csinos nőhöz hogy szia ne haragudj van cigid? De ha gondolod én is adhatok egészségesebb cigit és lecigizhetsz hahaha és akkor hangosan nevetek hogy ne vegye komolyan
2017. jan. 27. 12:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Olyantól, aki x éve haverom, poénnak veszem és együtt nevetek vele, de egy vadidegenre max undorodva néznék, és maximum RAJTA röhögnék utólag az említett haverokkal, hogy milyen szánalmas beszólás volt.

Amúgy ebben mi a burkolt, és hol az ismerkedés a felvázolt szituációban? :D

2017. jan. 27. 12:57
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Jajj ne már, ez iszonyatosan szánalmas és primitív. Ha egy haverom mondana ilyet, akit már évek óta ismerek és viccelodunk, akkor vele nevetnék, mert tudom hogy poén, dr ha egy vadidegen jönne oda hozzam egy ilyen szöveggel, úgy kiosztanám, hogy nem tenne zsebre!
2017. jan. 27. 13:00
 13/24 anonim ***** válasza:
92%
Ez nagyon béna. Attól még, hogy hangosan nevetsz, nem lesz se viccesebb, se kevésbé égő...
2017. jan. 27. 13:03
 14/24 anonim ***** válasza:
97%
Nevetsz a vegen vagy sem, ez ugy gaz ahogy van. Elso benyomasra biztos azt mondanam hogy nincs valami rendben a fejedben. Azutan ket lehetoseg lenne vagy en setalnek arrebb vagy elkuldenelek a francba.
2017. jan. 27. 13:06
 15/24 Sunshinedoll ***** válasza:
82%
hahahaha, mekkora lúzer vAgy
2017. jan. 27. 13:12
 16/24 A kérdező kommentje:
De akkor mi kell a nőknek? Azt mondják a bunkó pasikat szeretik a nők. Ha kedves vagyok az a baj ha ilyen bunkó akkor meg az.....Nem értem én ezt..
2017. jan. 27. 13:35
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy Csóró Lali az Éjjel Nappal Budapestről? :D

Hát szerintem a kedvesség a nyerő, én például mindig kedves vagyok, és akkor mondok valami vicceset ha úgy adja a szituáció, ez lehet kicsit bunkó és sosem nyitnék ilyesmivel, és ez amit te írtál ez már nagyon paraszt.

2017. jan. 27. 13:42
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez se nem burkolt, se nem vicces! En nagyon megijednek toled es zaklatasnak vennem!
2017. jan. 27. 13:56
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez inkább ijesztő, mint burkolt vagy vicces.
2017. jan. 27. 14:36
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez burkolt, akkor milyen az mikor nyílt vagy? Egy cseppet sem nevetséges! Tudod ki jutott eszembe egyből ahogy olvastalak? A 40 éves szűz c. filmből a fazon! :D Ő beszélt ilyen f...ságokat!
2017. jan. 27. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!