Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt sok férfi társkeresőn? (Nagyon gyakori)
Rám ír, hogy ismerkednék-e vele, írom, hogy nem az esetem, ne haragudjon, és tovább lépek megnézem mások üzeneteit, mire erre visszareagál,pl: 'Miért milyen az eseted?' jellegű kérdéseket (ami alapból felesleges, ha egyszer leírtam, nem egymást keressük, nincs mit ezen tárgyalni), másrészt mikor leírom, vagy esetleg írom, hogy ez érezhető, illetve látható, akkor következőleg jön, hogy:
'Értem,és amúgy mivel foglalkozol? Vagy még tanulsz?' kérdés, ami megint bosszantó, hisz írtam, hogy nem vele szeretnék ismerkedni.
Miért csinálja borzalmasan sok férfi ezt?(nem mind, de majdnem minden 2.)
Sokan valóban nem jól kezelik a helyzetet. Már előttem is leírták a miértjét, úgyhogy ezt én már nem teszem meg. Viszont a többi "normális" férfi nevében is szeretném megköszönni azt, hogy azoknak is válaszolsz, akik nem jönnek be neked. Ha a legtöbb nő így gondolkodna mint Te, akkor talán ez a jelenség is minimálisra csökkenne.
Nekem is volt ilyen tapasztalatom, bár nagyon kevés, viszont annak ellenére, hogy nemleges volt a válasz, jól esett, hogy legalább ezt közölte velem. Utána még egy üzenetben meg szoktam köszönni azt, hogy egyenesen válaszolt, viszont nem "zaklattam" többet.
Nekem eddig 1 lány írt vissza, 156 kiküldött levélből, viszont a stílusa még jóindulattal is kifogásolható volt.
Egyrészt a saját nagyvonalú és nőies mivoltjában megírta, hogy neki csóró, f***szfej, köcsögök ne irkáljanak és kivan a töke vele, hogy csak a sz***r pasik írnak rá, tehát kopjak le és ássam el magam!
Mivel a felsorolásból kimaradt, hogy bunkó vagyok, ezért megírtam neki, hogy:
Kedves XX!
"Köszönöm kedves leveled és, hogy az értékes idődet rám áldoztad és válaszoltál a levelemre.
Némely dologgal viszont nem értek egyet, ugyanakkor a felsorolásból kimaradt egy nagyon fontos tény, miszerint még bunkó is vagyok :)
További szép napot és sikerest párkeresést!"
Erre kaptam egy tiltást!
Köszönöm a további válaszokat is!
A köszönömmel nincs is semmi probléma, aki ezt írja, az szerintem helyesen kezeli, volt aki , megkérdezte, mi vele a probléma? Ez is teljesen helyénvaló, mert személyiségemből adodóan, tudtam neki érdemben segíteni, anélkül, hogy bunkóztam, vagy tiszteletlen lettem volna vele.
Utolsó: Igen sajnos, az a baj, hogy nem lehet kiszűrni , ki milyen. De a 150 feletti lányt csak amiatt is nézném meg, nem-e olyanok, akikre rá van írva, hogy k*cs*g*k :o. De nem zárom ki, sajnos ezek nagyon kiszámíthatatlan dolgok :(.
Ez engem is idegesít. Én nem társkeresőzöm, de itt vagy Facebookon jönnek ilyen üzenetek, pedig ugye egyik se társkereső. Kedvencem az volt, mikor Facebookon valaki bejelölt, majd én írtam neki, hogy kicsoda ő, kiderült,hogy ismerkedni akar. Visszaírtam,hogy nem tartom illedelmesnek, hogy nem is köszönt, egy sziát nem tudott írni, csak szó nélkül bejelölt, és mikor elkezdtünk beszélgetni, akkor se köszönt, csak odavetette, mit akar. Aztán közöltem vele, hogy nem ismerkedem neten, mire ő: "igen, én is találkoznék veled személyesen" - írt 3 mp előzmény után... Tiltottam a francba.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: nyilván reménykednek, hogy mégis lesz valami, de tényleg baromi idegesítő, főleg, amikor még bunkóvá is válnak, káromkodnak is. Ez főleg itt, gyakorin van. Volt olyan is, hogy egy sráccal elkezdtünk beszélgetni, majd korrektül, udvariasan megírtam, hogy nekem sok a 10 év korkülönbség. Egy hét múlva írt, hogy már azon filózott, hogy nem fog válaszolni (ezt eleve nem értettem, hiszen erre kértem, hogy hagyjuk abba), de most így meg úgy, írt egy kisregényt, szóval egy hete ezen puffogott.
"Mi a baj azzal, ha normálisan megkérdezi az illető? Szeretné tudni, esetleg min változtasson, hogy még jobban bejöjjön a nőknek. Azt megértem, ha egy gyökérnek nem reagálsz, de ezzel semmi gáz. Csak szeretné tovább vinni, nem feltétlen kell egyből jegygyűrűt beleképzelni, ismerkedni lehet, nem?"
Az a baj ezzel, hogy senki nem fogja vadidegenekre szánni az idejét.
Azóta újabb atrocitás ért, írt egy srác, alapból egy olyan akit szegényt , sok elutasítás érhetett, de jött a fellengzős duma.
'Ilyen jó sráchoz, ilyen szép lány jár' :) aranyosnak vettem a humorát, de megírtam, hogy nem az esetem, ne haragudjon.
Erre írta,(legalább fél óráig veszekedett, tiltásig természetesen), hogy ő részeg volt, és amúgy nem tetszem neki, elég csúnya vagyok amúgy is (:) :D )
A végére az is kijött , hogy egy r*ba*c vagyok,és soha nem tudom meg milyen az igazi férfi. Eddig mindig visszaírtam, úgy éreztem, ennyi mindenkinek jár, de itt elgondolkoztam, és ez nagyon rossz a normális, intelligens Férfiakkat szemben, de ezzel a helyzettel meg mit kezdjen egy nő? Mindig hallgasson? Unalmas egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!