Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok miért várják el társker...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért várják el társkeresőn hogy a férfi szexuálisan felizgassa?

Figyelt kérdés

Az oké h van egy férfi, meg van a külseje is, elkezd normálisan ráirni beszélgetni ismerkedés céljából, a szex témát nem hozza fel, majd pont ez lesz a baj hogy unalmas lesz a lánynak, mert hogy nincs semmi plusz töltet.. aztán nem ir a lány. Miért várják el hogy nyomulós legyen a férfi? Ha komoly kapcsolatról van szó, akkor nem ez a legfontosabb dolog. nem az a fontosabb hogy milyen értékekkel rendelkezik a férfi? Tinderen is észrevettem, ha én ilyen szexuális töltetü üzeneteket küldök lánynak, akkor arra válaszol, ha simán Irnék, érdeklődnék, kérdeznék, arra vagy unalmában vissza pötyög fél szavakban, vagy nem válaszol.

és sokan azt mondják hogy a nők nem szeretik az ilyet, meg h ne úgy inditson a férfi hogy egyből szex.. De ha meg van egy normális érdeklődő, azt meg lerázzák, akkor még is mit akarnak?

2017. jan. 9. 12:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Én most igazából rájöttem, hogy valószínűleg férfi lehet. Ugyanis soha nem volt ilyen elvárásom.

Viszont nagyon gyorsan töröltem magam társkeresőről, pont az ilyen tartalmú levelek miatt.

Gondolom, aki marad, annak ez tetszik.

2017. jan. 9. 12:47
 2/5 anonim ***** válasza:
96%

1.: a Tinder kifejezetten szextárskereső oldal, az oda felregisztráltak jó 80%-a (nemtől függetlenül) szexpartnert keresni megy oda, így nyilvánvalóan nem fogja érdekelni, hogy milyen hobbijaid vannak, vagy mennyire cuki a kutyád.

2.: komoly kapcsolat vagy sem, a szex igenis fontos eleme. Ha nem érez semmi bizsergést, vágyat már az ismerkedés alatt, akkor nincs értelme tovább folytatni a dolgot, mert abból nem lesz kapcsolat. Az ember társkeresőre jellemzően nem barátokat szerezni megy, és akárhogy is nézzük, az igazán jó kapcsolatot a szoros barátságtól elég nagy részben a szexualitás és a szexuális vágy különböztet meg.

Amúgy (nőként naivan úgy gondolom) szerintem nem azt várják, hogy egyből szexszel indíts, de legyenek utalások, érzéki jelzések arra vonatkozóan, hogy nőként érdekel téged, és te férfiként szeretnél benne lenni az ismerkedésben, nem csak nemtelen baráti ismerkedésre vágysz.

2017. jan. 9. 12:48
 3/5 A kérdező kommentje:

"de legyenek utalások, érzéki jelzések arra vonatkozóan, hogy nőként érdekel téged" Itt az a baj hogy folyamatosan kell bombázni, küldeni a jeleket, mert ha csak néha néha dobok be valamit, abból már úgy veszi a nő hogy nem elég jó, meg a férfi biztos csak meg játssza magát..

De azt se értem, hogy mikor jutott oda az ember, hogy farok/mell alapján itélje meg a másik embert, komoly kapcsolat reményében.. Teljesen ki van forditva az egész. Szerintem nem a szexuális dolgok a legfontosabbak egy kapcsolatba. Oké lehet jönni azzal hogy őskorban is az ősemberek is igy csinálták.. De könyörgöm, azok még állati ösztönökkel intelligenciával voltak. Nem lehet összehasonlitani.

2017. jan. 9. 13:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Azok a nők akik fent vannak többségben ilyen oldalakon, és jól is néznek ki, nyilván nem a belső értékeidre kíváncsiak. (tisztelet a kivételnek)

Valóságban gyorsan elkelnek azok a nők (akik szépek is) akik jó értékrendel vannak megáldva. Maradnak a kevésbé szépek, ők azok akikre nem fogsz ráírni, és a többi akikről beszélsz.

2017. jan. 9. 13:42
 5/5 anonim ***** válasza:
A tinder rohadtul nem szextárskereső... nem tudom hol terjedt el ez a pletyka, de aki a csücsörítő szájú pénzéhes krvákat likeolja tinderen amiböl kb 10% van max PESTEN mivel én ott használom, akkor megértem de az emberek többsége TÁrsat keres tinderen, a nők nagyrésze igazából csak unalomból van fent, nem veszi komolyan a társkeresést ezért se találnak értelmest mer hiába ír neki az értelmes csávó lese szarja, visszaírnak a 2 legjobb képűbbnek és az alapján beskatujázzák a tindert hogy itt biztos mindenki dugni akar, élőbe is megyek egy discoba azt hallom itt telivan ribikkel mindent megtesznek erre felese igaz, kb 2 lán smárol azok is egyedül ballagnak haza, kismillió buliba jártam ugyanez megy.
2017. jan. 9. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!