Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy egy férfi csak azt a nőt akarja (szexuálisan) akivel kapcsolatban van?
Köszi a válaszokat !!
Akkor tényleg van ilyen .
Lányregényes álmainkban talán :)
A szexuális vágy és a hűség két külön fogalom. Az egy dolog, hogy legénybúcsúján elmegy egy vetkőzőshowra, és feláll neki, esetleg lejátsza a fejében, mi történne, ha az a bögyös szőke, aki a seggét rázza neki, rábukna a farkára. Ez a szexuális vágy, ami szerintem nagyon ritka, hogy kapcsolatban lévő férfiaknál, mondjuk egy házasság átlagos 50 éve alatt egyszer se forduljon elő.
A szexuális vágy a fejében van csak. Pillanatnyi dolog, ami után hazamegy szépen az asszonykához, megöleli, csókot váltanak, és együtt élik tovább az életüket, már el is felejtette azt a bögyös szőkét, akire pár pillanatig gondolt előző este.
Szerintem ilyen dolog minden férfinál előfordul kapcsolatban töltött évei során, nyilván egy-két nagyon kivételes személyt leszámítva.
Olyan viszont biztosan van, nem is kevés, akinek bár a fejében lejátszódik a recepciós Mancika seggének szorítása, ugyanúgy elmegy mellette nap mint nap, csak egy hűvös "jó napot"-tal, és nem tesz semmi egyebet az ügy érdekében. Még akkor is, amikor pedig a céges bulin becsiccsentve a Mancika pont rá akarna mászni.
Két dologra kérdeztél rá. A fő kérdésedre határozottan nemmel válaszolnék, míg a kifejtésre egyértelmű igennel. Az egy dolog, hogy elképzeli pár pillanatig, de más dolog, hogy mennyire nyitott rá, mennyire tenné meg. És szerintem többen maradnak a gondolataikon belül, minthogy kieresztenék a mocskos csalószörnyeteget a mélyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!