Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csinálja ezt sok férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt sok férfi társkeresőn? (Nagyon gyakori)

Figyelt kérdés

Rám ír, hogy ismerkednék-e vele, írom, hogy nem az esetem, ne haragudjon, és tovább lépek megnézem mások üzeneteit, mire erre visszareagál,pl: 'Miért milyen az eseted?' jellegű kérdéseket (ami alapból felesleges, ha egyszer leírtam, nem egymást keressük, nincs mit ezen tárgyalni), másrészt mikor leírom, vagy esetleg írom, hogy ez érezhető, illetve látható, akkor következőleg jön, hogy:

'Értem,és amúgy mivel foglalkozol? Vagy még tanulsz?' kérdés, ami megint bosszantó, hisz írtam, hogy nem vele szeretnék ismerkedni.

Miért csinálja borzalmasan sok férfi ezt?(nem mind, de majdnem minden 2.)

2017. jan. 22. 17:44
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszik valaki, nem válaszolok neki. Lehet bunkóság, de megkímélem magam további kellemetlenségektől, amiből esetleg még nagyobb sértődés alakul ki. A férfinek is egyszerűbb és előbb rájön, hogy nem az esetem, ha nem is válaszolok.
2017. jan. 22. 18:03
 12/38 anonim ***** válasza:
100%

Három okból:

1. Nagyon kevés lány az, aki válaszol, ez alatt értsd azt, hogy 100 megírt levél után kb. 1 vagy 2 válasz, ami általában egy tőmondat. És van benne egy "na végre valaki érzés".

2. Az előző pontban leírt válasz ráta után jó lenne valami információt gyűjteni arról, hogy tulajdonképpen mit csinál az ember rosszul. Túl dagadt/sovány, rosszul áll a haja, az inge, rossz a szövege, vagy mi lehet a probléma.

Itt jön a "Miért, milyen az eseted?"

3. Ha végre valaki válaszol, azzal célszerű fenntartani a kommunikációt, mert ha valami miatt megszakad megint lehet írni száz levelet, mire valaki megint válaszol...

Ilyenkor jön az és amúgy mivel foglalkozol, stb kérdések.

Hátha kiderül legalább az, hogy mi a baj...

Ez egy ilyen öngerjesztő folyamat. A lányok ritkán válaszolnak, így a srácok kénytelenek irdatlan sok levelet írni ahhoz, hogy valakivel felvehessék a kapcsolatot. Ezzel, hogy kb mindenkire ráírnak, gyakorlatilag tele "spam"-elik a lányok beérkező leveleit, illetve a lányok számára egy elég nagy választékot biztosítanak, aminek az a vége, hogy a legjobb pasikat "körbeadják" egymásközt a lányok legalább egy beszélgetésre, meg ameddig eljutnak. Az átlagosak, illetve az átlag alattiak pedig nemigazán jutnak még szóhoz sem, és akkor elindul az általad kérdésben is leírt folyamat...

2017. jan. 22. 18:08
 13/38 A kérdező kommentje:
Erről meg mindig a vita megy, és tényleg nem esik nehezemre, csak valóban igaz, hogy a legtöbb ahelyett, hogy csendesen távozna, bepróbálkozik még egyszer.:/
2017. jan. 22. 18:08
 14/38 A kérdező kommentje:

Hasonlóra gondoltam én, amit leírtál, de ez olyan keserű szánalmat vetít megint ki, hogy ettől egyszerűen sokkal visszataszítóbb lesz.

Nekem van jó tapasztalatom, volt páromat társkeresőről ismertem meg, illetve most is beszélek onnan egy sráccal, és eléggé sikeres a beszélgetés,a legtöbb tényleg az amit leírtál, hogy elmegy ideig óráig a beszélgetés,és én is belekeveredek az 50 levélbe,meg ő is, hogy jóképű és 60 levélből 40re válaszolnak neki is

2017. jan. 22. 18:11
 15/38 anonim ***** válasza:
56%

Ez pl középiskolában is meg van...-gyerekemet arra tanítom legyen rendes a srácokkal még ha kis béna' vagy lúzer' is az illető.

Azután facebookon mutatta miket írnak rá-pedig konkrétan közölte NEM szeretne randizni!

Tehát néha joggal bunkók a nők-lányok ha szép szóból nem ért az illető!

-Konkrétan egy esetben be kellett mennem,hogy ha nem tiplizik a kölök a gyerekemtől meg tekergetem itt-ott úgy,hogy nem köszöni meg!

Pedig nagyon béketűrő nő vagyok.

2017. jan. 22. 18:15
 16/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Néha azt hiszem, én vagyok türelmetlen, pedig úgy tűnik nagyon nem, de valóban fojtogatóan nyomasztó, ez a zaklatás szerű nyomulás,a nem az nem. Attól, hogy szépen írom, ugyanugy nem marad mint az, aki alapból letiltja, vagy undorítóan válaszol,vagy sehogy.

2017. jan. 22. 18:19
 17/38 anonim ***** válasza:
82%
Na, ez a kérdés mehetne mintapéldának a sok rinyáló pasi kérdése alá, hogy miért bunkók a nők, miért nem válaszol soha senki... Hát ezért, mert ha valaki jófej akar lenni, mint te, akkor az utolsó életkedvét is elveszik.
2017. jan. 22. 18:24
 18/38 A kérdező kommentje:

Hát ha valaki így gondolja, belinkelheti alá, a példája vagyok annak, és leülhetne ide bárki mellém, hogy mennyi megadom azt a tiszteletet, ami szerintük jár, és szerintem sem nagy törés megadni, mégis ezek a lehetőségek vannak utána:

1) aha , persze , gondoltam... gondolom milyenek tetszenek'

2) amit leírtam fent , az teljesen abszurd, meg megértem amit mások írtak, miért teszik.

3) Elküld az anyámba, pedig még csak kedvetlen sem voltam, úgy válaszoltam neki, mint a helyesebbnek, csak neki nemleges válasszal.

4) erre már nem reagál (ez még a jobb szerintem )

5) letilt (??)

6) volt aki konkrétan azt mondta, ezért nincs kapcsolatom , mert így hogyan várom?

2017. jan. 22. 18:29
 19/38 anonim ***** válasza:

"Hasonlóra gondoltam én, amit leírtál, de ez olyan keserű szánalmat vetít megint ki"

Ez a párkeresés már csak ilyen szánalmas dolog, bizonyos szint alatt... Ha a pasi 60 -levélből 40-re kap választ az azt jelenti, hogy átlagosan minden 3 megírt levele után 2-en válaszolnak neki, vagyis nagyon jó pasi lehet. Továbbá az a 40 lány vele beszélget hosszabb/rövidebb ideig. Addig a többi srác, meg küzd próbálkozik.

Egyébként a legkiegyensúlyozottabb fiúk/férfiak is 98/99 megválaszolatlan levél után összegyűjtenek annyi frusztrációt, hogy végül azon az egy szerencsétlen lányon vezetik le, aki valamiért mégis válaszol és igazán nem tehet semmiről.

De ez ilyen, ha valaki nőt akar, meg kell küzdeni érte, régen karddal vívva, most a modern kori lovagok pedig billentyűzetet ragadva próbálják túllicitálni egymást.

2017. jan. 22. 18:30
 20/38 A kérdező kommentje:

Hát sajnos. Örülök, hogy lánynak születtem, na meg, hogy fiatal vagyok.

Nem mondom annyira sokkal könnyebb dolgunk van, de ha már csak 50ből 1 normális, már az is valami. :).

Nekem valahogy ilyen írással, intelligens ismerkedéssel, teljesen normális képekkel, mindig sikerült kifognom valakit, aki teljesen szépen írt, és jól is nézett ki.

2017. jan. 22. 18:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!