Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csinálja ezt sok férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt sok férfi társkeresőn? (Nagyon gyakori)

Figyelt kérdés

Rám ír, hogy ismerkednék-e vele, írom, hogy nem az esetem, ne haragudjon, és tovább lépek megnézem mások üzeneteit, mire erre visszareagál,pl: 'Miért milyen az eseted?' jellegű kérdéseket (ami alapból felesleges, ha egyszer leírtam, nem egymást keressük, nincs mit ezen tárgyalni), másrészt mikor leírom, vagy esetleg írom, hogy ez érezhető, illetve látható, akkor következőleg jön, hogy:

'Értem,és amúgy mivel foglalkozol? Vagy még tanulsz?' kérdés, ami megint bosszantó, hisz írtam, hogy nem vele szeretnék ismerkedni.

Miért csinálja borzalmasan sok férfi ezt?(nem mind, de majdnem minden 2.)

2017. jan. 22. 17:44
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
60%
Kicsit tényleg szánalmas ha ezután még ír, de abban reménykedik hogy valójában az eseted csak még nem tudsz róla. :D
2017. jan. 22. 18:39
 22/38 A kérdező kommentje:

Vagy csak túl kedves vagyok :D

De ennyit meg szerintem megérdemel mindenki, na mindenesetre a végére azért megtudtuk, hogy reménykednek ilyenkor , ezért csinálják, legközelebb tudni fogom.

2017. jan. 22. 18:45
 23/38 anonim ***** válasza:
2017. jan. 22. 18:50
 24/38 A kérdező kommentje:
:D :D az első rájuk passzol:D
2017. jan. 22. 18:52
 25/38 anonim ***** válasza:
80%
A második még rád :D
2017. jan. 22. 19:01
 26/38 A kérdező kommentje:
De nem szerelmes belém :o. Tetszem neki képeim alapján.
2017. jan. 22. 19:15
 27/38 anonim ***** válasza:
Lathattuk itt pro es kontra erveket. Ebbol is lathatjuk a netes tarskereses semmivel sem konnyebb mint eloben. Sot...!
2017. jan. 22. 19:16
 28/38 A kérdező kommentje:

Szerintem élőben valamivel nehezebb, hozzám nem jönnek csak úgy oda, van, hogy megnéznek, bámulnak, vagy még mosolyognak is, de példa talán 2 volt, mindkettő olyan, hogy a kisebbséghez tartozott, és nem a normálisabb fajtákból.

Ha nem lenne társkereső, az átlagos lányok, akik nem járnak bulizni, és mindenféle összejövetelekre, nem tudnának nagyon ismerkedni.

2017. jan. 22. 19:18
 29/38 anonim ***** válasza:
88%

Sokan szerintem alapból fel sem fogják, hogy mit jelent a visszautasítás, ezért folytatják. Van, aki nem akarja elfogadni, hogy nemet mondtak neki, hisz ő szuper pasi, neki nem lehet ilyet mondani, ezért folytatja.

Ami talán a legritkább, hogy valaki azért folytatja a beszélgetést, mert bár nincs esélye, de barátságot lát a dologban. Velem is volt már olyan, hogy mint párkeresés megbukott az ismerkedés, de barátilag azért működött. Persze nem egy elutasítást követen írtam tovább a magamét, az is igaz. :)

Szinte az összes barátnőmet interneten ismertem meg, és nagy részük mind barátságnak indult csak, sima beszélgetéseknek. Lehet, hogy az általad írt férfiak egy része is ezt akarja elérni, hogy megkedveld őket, és a későbbiekben talán több is lehet majd. Hisz lássuk be, rengetegszer előfordul, hogy a belső tulajdonságok felülírják a külsőt, és képesek vagyunk valakibe a lelkéért beleszeretni, és nem feltétlen a külsejéért. Ez pedig egy jó stílussal neten is könnyen elérhető. :)

30F

2017. jan. 22. 20:07
 30/38 A kérdező kommentje:
Neked is igazad lehet,igazából csak ők tudnák megmondani, miért csinálják ezt.
2017. jan. 22. 20:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!