Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Olyan irreálisak lennének az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan irreálisak lennének az elvárásaim, vagy miért nem találom a társamat már 2 éve?

Figyelt kérdés

Fiatal csinosnak mondott 28 éves nő vagyok, aki már 2 éve keresi a párját. Nem tudom mi lehet a probléma, talán nagyok lennének az igényeim.

Ami fontos, hogy csendesebb, visszahúzódó fiú legyen és okos, jókat lehessen vele beszélgetni, akarjon családot, gyereket majd.

Amitől kiráz a hideg, az a beképzelt pénzét, kocsiját, izmát mutogató Májer pasik.

Igen fontos a külső, nem azt mondom, de szerintem nem válogatok annyira. Utcán, buszon stb. általában 10 pasiból 8 bejön. Illetve voltam társkeresőn is, ott is kaptam vagy 80 levelet egy hét alatt és kb. 7-8 pasi volt közte, aki valóban nem jött be külsőre, de szerintem ennyire mindenkinek fontos a külső.

Igen fontos az egzisztencia is. Nem akarok eltartani egy férfit sem. Szóval legyen állása, legalább egy minimális 120-150 ezres nettó jövedelme, viszont nem baj, ha szüleinél lakik, majd együtt felépítjük a közös életünket, csak legyen hajlandó tovább lépni.

Próbálkoztam társkeresőn is, de az borzalmas volt… ugye kaptam vagy 80 levelet, egyszerűen mind sablon levéllel jöttek (szia mizujs ismerkedünk stb.) külsőre szinte mind bejöttek, volt, aki nem, nem azt mondom (olyan 7-8 pasi) de a legtöbb szexet akart, vagy egzisztenciával gizdult…. borzalmas….

Egyszerűen nem tudtam ennyivel foglalkozni, sokan voltak. A legszimpatikusabbakkal találkoztam is, volt közöttük mindenféle (macis, vékony, izmos sportos, alacsony magas) de borzalmas volt mind. Volt, aki csak szexet akart, a randin közölte, volt, akivel lelkileg nem volt valami rendbe, ott sírt, hogy hiányzik anyukája mit tegyen hogyan fogja így ellátni magát, volt aki mindjárt szerelmet vallott, volt aki tapizott nyomult… elment a kedvem az egész netes dologtól így.

Nem tudom hol lehetne ismerkedni és normális társat találni egy fiatal csinosabb nőnek. Mi lehet a gond?

2017. jan. 17. 17:08
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
90%
Nő vagyok, csak azért mondom, hogy kamu, mert 10-ből 8? Hol élsz, egy modellügynökség mellett?
2017. jan. 17. 18:53
 22/31 anonim ***** válasza:
14%

A kérdezőtől és a 22-től is kérdem. Akár ide akar privátba írnátok egy levelet, hogy milyen a megfelelő szerintetek? Kb 2 hete sincs h társkeresőzöm és nagyon rosszak a tapasztalataim. Pár nap múlva le is fogom törölni magam. Jórészt el sem olvassák a nők, pedig a kis fotón nem is látni, hogy ki írt nekik.

Ha írtok szívesen elküldöm, hogy mit szoktam írni, hogy véleményezzétek.

2017. jan. 17. 19:00
 23/31 A kérdező kommentje:

Nő vagyok, csak azért mondom, hogy kamu, mert 10-ből 8?

Hát szomorú, hogy ilyen nő vagy, szerintem minden férfiban, meg lehet találni a vonzalmat, ha olyan kisugárzása van, ezért esélyt adnék CSAK külső alapján. Aki csak tisztán a külsőt értékelni, az felszínes.

2017. jan. 17. 19:00
 24/31 anonim ***** válasza:
Ha igaz az, amit leírtál, összehozlak egy haverommal, csak írj privit.
2017. jan. 17. 19:05
 25/31 anonim ***** válasza:
54%

"Próbálkoztam társkeresőn is, de az borzalmas volt… ugye kaptam vagy 80 levelet, egyszerűen mind sablon levéllel jöttek (szia mizujs ismerkedünk stb.) külsőre szinte mind bejöttek, volt, aki nem, nem azt mondom (olyan 7-8 pasi) de a legtöbb szexet akart, vagy egzisztenciával gizdult…. borzalmas…"

Az nem merült fel benned, hogy te kezdeményezz? Lehet, jobb találati arányod lenne, ha kijönnél a kastélyodból, hercegnőm.

2017. jan. 17. 19:07
 26/31 anonim ***** válasza:
47%
Tényleg nem vágom h ha a nők folyamatosan arra panaszkodnak hogy milyen - számukra - vállalhatatlan alakok próbálkoznak náluk, akkor miért nem választják ki ők maguk, kivel akarnak beszélgetni, és kezdeményeznek nála ők maguk. Máris nem kellene annyit panaszkodniuk.
2017. jan. 17. 19:24
 27/31 anonim ***** válasza:
24: 22 vagyok, aki a 21-es hozzászólást is írta. Ennyi pont elég. Nem sok, nem kevés. Lényegre törő, nem needy, nem ömlengő.
2017. jan. 17. 19:28
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem, hogy azzal a levéllel mi a baj, teljesen normális.
2017. jan. 17. 19:33
 29/31 anonim ***** válasza:
Utcán, buszon a külsőn kívül mit látsz, cica?
2017. jan. 17. 21:29
 30/31 anonim ***** válasza:
mi a baj az idézett levéllel?
2017. jan. 18. 10:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!