Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Olyan irreálisak lennének az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan irreálisak lennének az elvárásaim, vagy miért nem találom a társamat már 2 éve?

Figyelt kérdés

Fiatal csinosnak mondott 28 éves nő vagyok, aki már 2 éve keresi a párját. Nem tudom mi lehet a probléma, talán nagyok lennének az igényeim.

Ami fontos, hogy csendesebb, visszahúzódó fiú legyen és okos, jókat lehessen vele beszélgetni, akarjon családot, gyereket majd.

Amitől kiráz a hideg, az a beképzelt pénzét, kocsiját, izmát mutogató Májer pasik.

Igen fontos a külső, nem azt mondom, de szerintem nem válogatok annyira. Utcán, buszon stb. általában 10 pasiból 8 bejön. Illetve voltam társkeresőn is, ott is kaptam vagy 80 levelet egy hét alatt és kb. 7-8 pasi volt közte, aki valóban nem jött be külsőre, de szerintem ennyire mindenkinek fontos a külső.

Igen fontos az egzisztencia is. Nem akarok eltartani egy férfit sem. Szóval legyen állása, legalább egy minimális 120-150 ezres nettó jövedelme, viszont nem baj, ha szüleinél lakik, majd együtt felépítjük a közös életünket, csak legyen hajlandó tovább lépni.

Próbálkoztam társkeresőn is, de az borzalmas volt… ugye kaptam vagy 80 levelet, egyszerűen mind sablon levéllel jöttek (szia mizujs ismerkedünk stb.) külsőre szinte mind bejöttek, volt, aki nem, nem azt mondom (olyan 7-8 pasi) de a legtöbb szexet akart, vagy egzisztenciával gizdult…. borzalmas….

Egyszerűen nem tudtam ennyivel foglalkozni, sokan voltak. A legszimpatikusabbakkal találkoztam is, volt közöttük mindenféle (macis, vékony, izmos sportos, alacsony magas) de borzalmas volt mind. Volt, aki csak szexet akart, a randin közölte, volt, akivel lelkileg nem volt valami rendbe, ott sírt, hogy hiányzik anyukája mit tegyen hogyan fogja így ellátni magát, volt aki mindjárt szerelmet vallott, volt aki tapizott nyomult… elment a kedvem az egész netes dologtól így.

Nem tudom hol lehetne ismerkedni és normális társat találni egy fiatal csinosabb nőnek. Mi lehet a gond?

2017. jan. 17. 17:08
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

11 és 12. azért válogatok, nagyon elhízott igénytelen férfiak nem jönnek be.

Nem tudtam 80 levelet kezelni és csak jöttek a levelek így első 15-tel tudtam csak beszélni és abból volt 6 randim. Ok lehet nem vagyok kitartó és nem írtam vissza mindenkinek, de erre nem volt erőm kapacitásom és időm...

2017. jan. 17. 17:41
 12/31 A legrosszabb ***** válasza:
13%
Ha 10 pasiból 8 bejön neki, akkor társkeresőn 80 pasiból hogyhogy nem jött be neki legalább 64? :o
2017. jan. 17. 17:41
 13/31 anonim ***** válasza:

#13: "azért válogatok, nagyon elhízott igénytelen férfiak nem jönnek be. "

Nem minden férfi ilyen, a többség nem! Mondjuk van jó sok sportesemény és sportközpont ahol ismerkedhetnél a számodra elég sportos férfiakból!

"Ok lehet nem vagyok kitartó és nem írtam vissza mindenkinek, de erre nem volt erőm kapacitásom és időm..."

Látod ha még erre sem vagy képes....

2017. jan. 17. 17:45
 14/31 anonim ***** válasza:
28%

Mindig csak mosolyogni tudok az effajta "minden pasi egy katasztrófa" beszámolókon.

Rettenetes lehet neked, hogy ilyen borzalmas férfiak vesznek körül, ezt akartad hallani, ugye?

2017. jan. 17. 17:48
 15/31 A kérdező kommentje:

Tessék erről beszélek.... ilyen levelet kapok.. szerintetek egy ilyen levéllel minden rendbe van?

"Én állítólag okos ( ötös államvizsga, 4,8 átlag,stb), normális fiú vagyok. A nők általában helyesnek tartanak. Szeretem a nagy sétákat,a beszélgetéseket, a kirándulásokat, a közös főzéseket és minden zenét szeretek, amire lehet táncolni vagy ritmusa van. A kedvenc italom a bor :D Rosé, vagy vörös. Inkább a félédes. Emellett nagy állat és természet fun vagyok. Most itthon vagyok a szüleimnél, németet tanulok, mert két középfokú kell az alapdiplomámhoz (az érettségi és az egyetem alatt 2 éven át dolgoztam németben és itthon is). Szeptemberben jöttem vissza Budapestről.Elvileg most tavasszal nyelvvizsgázok és felvételizek mesterre, ami mellett újra dolgozni is szeretnék.

175 cm, 73 kg, átlagos-sportos felépítésű, zöld szemű, barna hajú vagyok.

Ha gondolod írj Te is magadról valamit és beszélgethetünk facen is.

25f"

2017. jan. 17. 17:55
 16/31 anonim ***** válasza:

Pont olyan pasi vagyok akit leírtál.

28 vagyok, kicsit visszahúzódó, többet keresek annál mint írtál. Nem akarok írni neked, mert sajnos jó esély van rá, hogy kamu a kérdés. Ha mégsem írhatsz nyugodtan.

Hasonló helyzetben vagyok én is, nem találok senki normálisat.

Mondjuk jó esély van arra is, h még ha igaz is amit írtál pár száz km van köztünk. :)

2017. jan. 17. 18:05
 17/31 anonim ***** válasza:

#17-re: szerinted veled minden rendben van? Nem azt mondom, a legjobb levél a földön, de csórikám mit írjon. Nem lehet mindenki szuperhős, valamit meg írnia kellett. Írj te is egy ilyet, hidd el, találok benne személyiségzavarra utaló jegyeket ;)

Ha komolyan 15 pasi levelére voltál képes válaszolni, mikor tetszett vagy 40-50, akkor fogd meg, telepítsd vissza az appot, és nyomogasd, ne itt sírj.

+1 dolog, mint ahogy megmondták előttem, 28 évesen a visszahúzódó padok már találtak maguknak egy normális feleséget, talán már gyerekük is van.

2017. jan. 17. 18:24
 18/31 anonim ***** válasza:
48%
17,érdekes, ahhoz képest, hogy állítólag minden.egyes.üzenet, amit kaptok, csak a szexről szól, valahogy ez most pont nem olyan. Akkor mégis pontosan mi bajod ezzel?
2017. jan. 17. 18:28
 19/31 anonim ***** válasza:
91%

20: Azért Te is látod, hogy a palival nincs minden rendben.

Én más egy olyannak is visszaírnék, hogy:

Szia XY!

Láttam az adatlapod, szimpatikusnak tűnsz. Arra gondoltam, lehetne egy közös randink. Mit szólsz?

Üdv,

YZ

2017. jan. 17. 18:35
 20/31 anonim ***** válasza:
91%

Védeném a kérdezőt. Kb. ilyesmi igényekkel keresek párt, és nem találok. Akikkel találkozom, annak a nagy része rohadt fogú, melegítőben jön, rögtön tapizik vagy megmondja, hogy szexet akar (Jobbik eset és nem húzza az időmet).

Míg a két ffibarátomnak nem küldtem el a facen képernyőfotó formájában, hogy milyen profilképpel és milyen szöveggel keresnek meg a pasik, és csak bemásoltam azt hitték, hogy csak kamu. Pont ma beszéltem az egyikükkel:"Jézusom, miket kapsz Te!!!"

2017. jan. 17. 18:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!