Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen embertípusra illenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen embertípusra illenek az "elvárásaim"?

Figyelt kérdés
Mindig arra gondolok, hogy olyan srácot szeretnék barátomnak, akinek az értékrendje egyezik az enyémmel. Aki nem hagy semmit az utolsó pillanatra, aki nem költi a pénzét feleslegesen (ami neki fontos, az nem felesleges). Aki ha valamit csinál, igyekszik a tőle telhető legjobbat adni. Nem veszi félvállról a dolgokat. Nem hiszi azt, hogy ideje, mint a tenger. Fontos számára a sok együtt töltött idő, és szinte bármilyen program érdekli. Bújós, és szeret ölelkezni, szereti ha simogatják. Nem társaságközpontú, inkább csendes, visszahúzódó, de azért laza, és megfelelő időben perverz.
2016. nov. 13. 09:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Maximalista, szeretethiányos, intorvertált.

Na, az ilyenekből lesznek a kombináló féltékenyek

2016. nov. 13. 10:34
 2/12 anonim ***** válasza:
Rám mindenképpen.
2016. nov. 13. 10:35
 3/12 anonim ***** válasza:
Rám is bàr mennyire legyek perverz😈?
2016. nov. 13. 10:57
 4/12 anonim ***** válasza:
rám biztos nem. nekem van időm
2016. nov. 13. 12:12
 5/12 anonim ***** válasza:

A leírtak alapján olyat keresel, amilyen én vagyok :)

Az, hogy nem hagyok semmit az utolsó pillanatra, az most pont nem igaz (a szakdolgozatom fele hátra van, és decemberre kéne elkészülni :D), de azért a nagyobb dolgokra figyelek. Azt nem tudom, a perverz és lazaságot milyen mértékben gondolod.

Viszont ami nekem is fontos, az együtt töltött idő, az egymás ölelgetése, simogatása akár hosszabb ideig, és nagyon örülnék, ha olyan barátnőm lenne, aki érzelmes.

2016. nov. 13. 14:38
 6/12 anonim ***** válasza:

Pl rám eléggé illenek! :) És én is ilyen lányt keresek, de sajnos nagyon ritka

Ha gondolod írj :)

20/F

2016. nov. 13. 15:33
 7/12 anonim ***** válasza:
Milyen véletlen, hogy egyből pont ráillik itt mindenkire. :)
2016. nov. 13. 16:18
 8/12 anonim ***** válasza:
az ilyen kérdések mint a horoszkóp... mindekire illik... :D
2016. nov. 13. 21:29
 9/12 anonim ***** válasza:

nos, ez a munkanélküli.

pont az aki nem hagy semmit az utolsó pillanatra, mert sehova se hagy semmit, nem költi a pénzét felesleges dolgokra mert nincs, ha csinál valamit az a legjobb, csak csináljon valamit. Lesz sok ideje veled együtt lenni, és bármely program jó neki mert zéró érdeklődési köre van, azt ellötyög itt is ott is.

a többi meg az emberiség felére igaz :)

2016. nov. 14. 08:59
 10/12 anonim ***** válasza:

#9: Nem kell munkanélkülinek lenni, lehet napi 4 órában is dolgozni, viszont akkor havi 150.000-nél többet ne várjunk, a kérdező ezt nem várja el (legalább is nem említette), mondjuk a gazdag ember nem takarékoskodik, vagyis ellent mondana a kettő. Pénzzel meg igen is lehet spórolni.

"a többi meg az emberiség felére igaz"

Ez jó is lenne, kár hogy nem így van.

A legtöbb lány nem szereti a csendes, visszahúzódó embereket.

Kérdező: Írhatsz, ha gondolod, de úgy is az van, hogy én nyugaton, te keleten vagy xD

2016. nov. 14. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!