Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen embertípusra illenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen embertípusra illenek az "elvárásaim"?

Figyelt kérdés
Mindig arra gondolok, hogy olyan srácot szeretnék barátomnak, akinek az értékrendje egyezik az enyémmel. Aki nem hagy semmit az utolsó pillanatra, aki nem költi a pénzét feleslegesen (ami neki fontos, az nem felesleges). Aki ha valamit csinál, igyekszik a tőle telhető legjobbat adni. Nem veszi félvállról a dolgokat. Nem hiszi azt, hogy ideje, mint a tenger. Fontos számára a sok együtt töltött idő, és szinte bármilyen program érdekli. Bújós, és szeret ölelkezni, szereti ha simogatják. Nem társaságközpontú, inkább csendes, visszahúzódó, de azért laza, és megfelelő időben perverz.
2016. nov. 13. 09:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

de ha meg havi 150et keres hogy tudja nem félvállról venni a dolgokat ? :)

azért sejted, a hosszu kapcsolatban kell egy kecó, lesz gyerek, kell neki ruha, kaja, orvoshoz kell vinni.

Sőt ha valamit csinál akkor a legjobbat kell adnia, a legjobbhoz idő kell. Ellenben ha valamit csinál akkor kell a legjobbat adnia, ergo ha NEM csinál semmit, akkor pont megfelel az elvárásoknak.

az a baj hogy ezen elvárások egymást ütlegelik, ezért teljességgel lehetetlen megfelelni nekik, és gondolom a kérdező se gondolta komolyan és csak trollkodik :)

2016. nov. 14. 17:23
 12/12 anonim ***** válasza:

Mondjuk én nagyon pézmágus vagyok, már 4 éve kaptam a ballagási pénzt, és még több, mint fele megvan, másnak ilyenkor már rég elfogy, és közben minden nagyobb dolog megvan, ami kell. Egyszerűen tényleg csak azt veszem meg, ami nagyon kell, és ott is trükközök, utánanézek, hogy esetleg használtan olcsóbb stb.

Tudom, hogy most még a szüleim alám pakolnak mindent, de az önálló életben is van mit megtakarítani, a gyerek az más, ott valóban nehéz, de más téren működik, ezért írtam, hogy amiket a kérdező írt, az jellemző rám.

Mellesleg mivel egyetlen kommentre sem reagált, erős a sejtésem, hogy csak egy troll. Túl szép volt, hogy igaz legyen xD.

2016. nov. 15. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!