Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az olyan lányok a gyengéim akik edzenek? És adnak magukra, egészségesen esznek stb.
Mivel ők igényesek és adnak magukra. :) Naná, hogy mindenkinek az fog bejönni azzal szemben, aki elhanyagolja magát és sír amiatt, hogy hogy néz ki (de nem tesz ellene).
Én a sporttelepen gyakran találkozom velük, főleg jobb időben. A nagy focipálya körül van egy 400 méteres atlétikai pálya, közülük is sokan járnak oda futni.
Na én meg pont az ilyen lányoktól hányok. Mű az összes, tele velük az instagram, és azt is kiposztolják, h bio amit szartak. Valójában unintelligensek, hiába járnak egyetemre, és egymást majmolják, meg megmondják mi a tuti kajában, életmódban. Ha találkoznak az életben valami nehézséggel, ami nem egy súlyzó, akkor meg összetörnek.
Ja, 10 évig sportoltam, eddigi összes barátnőm is, szóval nem a zsíros a gyengém, csak a kondilibákat nem kedvelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!