Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek ezekről az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek ezekről az elvárásokról?

Figyelt kérdés

Egy nővel ismerkedek, átlagos picit husis és ezek az elvárásai.

Nyugodt természetű, nem dohányzó, jó indulatú

Kedves, vidám

Nem árt ha tud főzni, és ért a bütyköléshez

Izmos karja, az nem zavar ha van egy kis pocakja

Figyelmes szerető

2017. jan. 16. 06:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
81%
de kérdező, min vagy kiakadva? nem jöttök be egymásnak, ennyi..., ne legyél már ennyire szánalmas rinyagép
2017. jan. 16. 09:11
 22/24 anonim ***** válasza:
27%
Ne legyen vita, igazságot teszek a férfi és női elvárások között, én magam nem veszek részt ebben a kis játékban, kibírtam több mint 10 évet egyedül, azaz társ nélkül, nekem már édes mindegy,hogy egyedül döglök majd meg,vagy lesz e valakim. tehát az elvárások: A férfiaknak joguk van olyan nőkhöz,akik tetszenek nekik, a nőknek pedig az jut amit ép dobott a gép. Többször is átgondoltam, hogy mennyire igazságos ez vagy igazságtalan, és azt kell,hogy mondjam, az igazságtalanságnak egy szikrája nincs ebben a megoldásban. :)
2017. jan. 16. 09:33
 23/24 anonim ***** válasza:
57%

Azért vicces látni, mikor valakinek az elváráslistája közel nem olyan hosszú, mint az enyém, a kérdező mégse ugorja meg, nekem meg van párom. :)

Mert hát lássuk be, nem vagy sem kedves, sem vidám, sem nyugodt természetű, és azok után, ahogy arról a szerencsétlen nőről írtál, erősen kétlem azt is, hogy az ágyban figyelmes lennél majd vele. Nem is értem, miért ismerkedik veled, mikor nyilvánvalóan nem azt keresi, amit te nyújtani tudsz.

Micsoda világ, hát egy túlsúlyos nő el meri várni egy férfitól, hogy kellemes társaság legyen, meg lehessen osztani vele a házimunkát, és ne csak a tévé előtt tespedjen egész életében (apukám 50 múlt, izmos a karja, pedig könyvelő, de hetente-kéthetente egyszer eljár teniszezni), sőt, még jó szexet is akar. Botrányos, komolyan...

2017. jan. 16. 10:33
 24/24 anonim ***** válasza:
35%
Lepontozták a válaszom, jellemző, ahelyett,hogy örülnének,hogy pontot teszek ennek az egésznek a végére! Ilyenek az emberek, könnyebb a lelküknek,ha megoldás helyett veszekednek,vitatkoznak. :) Komolyan, sírni tudnék! :D
2017. jan. 16. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!