Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek ezekről az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek ezekről az elvárásokról?

Figyelt kérdés

Egy nővel ismerkedek, átlagos picit husis és ezek az elvárásai.

Nyugodt természetű, nem dohányzó, jó indulatú

Kedves, vidám

Nem árt ha tud főzni, és ért a bütyköléshez

Izmos karja, az nem zavar ha van egy kis pocakja

Figyelmes szerető

2017. jan. 16. 06:40
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
85%
Teljesen normalis es erhteto elvarasok. Tok mindegy, hogy nez ki az illeto.
2017. jan. 16. 06:52
 2/24 anonim ***** válasza:
74%
LOL, ez semmi, nekem hosszabb a listám :)
2017. jan. 16. 07:04
 3/24 anonim ***** válasza:
69%

Nem vagyok husi, a bütykölés nem érdekel, isten ments az amatőröktől, de sokkal, sokkal hosszabb a listám.

Sorry :)

2017. jan. 16. 07:06
 4/24 anonim ***** válasza:
92%

Most te ezek szerint ezeket túlzó elvárásoknak tartod??

Szerinted túl sokat akar, ha nyugodt, kedves férfit szeretne maga mellé? Vagy sokat akar, ha figyelmes szeretőre vágyik, akivel ő is élvezi a szexet? Örüljön, ha picit husis, és lesz aki megdugja?

Vagy túl sok elvárás egy felnőtt férfitól, hogy tudjon "bütykölni"? (Az gondolom, nem túlzó elvárás a nők felé, hogy minden létező házimunkában toppon legyen, ugye?)

Izmos kar: elvégre az a férfias, bármilyen hihetetlen. Főleg akkor kínos, ha a csaj jobb erőben van, mint te, és neki kell emelgetni meg cipelgetni, mert a pasija gyenge (és lusta). Szóval nőként hadd ne legyen már túlzó elvárás, hogy a pasimnak erősebb karja legyen, mint egy gyenge, fiatal nőnek!

Kicsit fejtsd már ki bővebben, hogy te melyik részén akadtál fenn ezeknek az elvárásoknak, mert baromira nem vágom, hogy mi ezekkel a gond. Viszont nagyon sokat elmond RÓLAD, hogy képes voltál kérdést kiírni, mert ennyi elvárástól elbizonytalanodtál. Szerintem örülj, mint majom a farkának, ha a csaj érdeklődik irántad, és nem szalasztod el!

Növessz tököt, és húzzál bele, mert ezek az elvárások még a minimum szintet is éppen, hogy megütik!

2017. jan. 16. 07:20
 5/24 anonim ***** válasza:
70%
Egy nagyon FONTOS dolgot kihagytál, legyen értelmes és legyen összhang. Ezeken mélyen elbuktál nálam.
2017. jan. 16. 07:44
 6/24 anonim ***** válasza:
13%

ahhoz képest hogy husis, elég komolyak az elvárásai:

ha ő husis, akkor miért várja el a férfitól hogy izmos legyen a karja?!

kicsit akkor ő is tehetne magáért, hogy lemenjen a husi, és akkor megkapja az izmos kart.

2017. jan. 16. 08:06
 7/24 A kérdező kommentje:
6. Pontosan ez a bajom , volt aki kérdezte...
2017. jan. 16. 08:07
 8/24 anonim ***** válasza:
80%
Baxzmeg, ez nem húsvásár, ilyen idióta vagy cm-be mérsz? Az életben nem állnék szóba veled, pedig fél kiló felesleg nincs rajtam. Ostoba barmok!!!!!!
2017. jan. 16. 08:08
 9/24 A kérdező kommentje:
8. Én sem állnék veled szóba ilyen bunkó stílussal
2017. jan. 16. 08:14
 10/24 A kérdező kommentje:
8. Miért a férfiakat izomtömegbe mérik....
2017. jan. 16. 08:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!