Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek ezekről az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek ezekről az elvárásokról?

Figyelt kérdés

Egy nővel ismerkedek, átlagos picit husis és ezek az elvárásai.

Nyugodt természetű, nem dohányzó, jó indulatú

Kedves, vidám

Nem árt ha tud főzni, és ért a bütyköléshez

Izmos karja, az nem zavar ha van egy kis pocakja

Figyelmes szerető

2017. jan. 16. 06:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
85%

Gondolom szegényként már annyi csalódás érte, hogy így leadta az igényeit. :(

Normális nő ennél sokkal, de sokkal többet is elvár a pasijától.

Kérdező: az nem zavarja, ha van pocakod. DE azért legyen rajtad izom is. Most kötsög lennék, ha azt kérném, hogy küldj a csajról egy egész alakos képet, meg egyet magadról? Mert lefogadom, hogy sokkal jobban néz ki, mint te, ha neked ez már olyan extrém elvárás, amit nem tudsz teljesíteni.

Komolyan mondom, besza.rás, hogy fiatal, egészséges, életerős férfi azon akad fenn, hogy a barátnőjének imponál, ha erős a karja...

Kezdem úgy érezni, már lassan az is túlzott elvárás a pasik felé, hogy ne menstruáljon, és ne fakadjon sírva a tévéreklámokon. Atyaég!

Szerintem hanyagold a csajozást, ha neked ennyire alapelvárások után az jár a fejedben, hogy te ezt a lécet nem fogod megugrani. Ha pasi lennék, én szégyellném magam azért, ha ennek nem tudok megfelelni, és nem ide írogatnék, hanem épp fekvőtámaszoznék. :D

2017. jan. 16. 08:26
 12/24 A kérdező kommentje:
11. Miért a nőnek lehetnek ilyen elvárásai úgy hogy duci, neki nem kéne sportolni ?. Bevallotta 78kg és nem izom és 164cm
2017. jan. 16. 08:36
 13/24 anonim ***** válasza:
35%
164 cm 78 kg, az már bőven több, mint a picit husis. Hány éves?
2017. jan. 16. 08:39
 14/24 anonim ***** válasza:
Az elvárásokkal nincs is baj, lehetnek mindenkinek, csak nem biztos,hogy teljesülnek is a dolgok, az sem mindegy,hogy cserébe mit tud nyújtani.
2017. jan. 16. 08:42
 15/24 anonim ***** válasza:
77%

ezek teljesen normális elvárások

mi ebben az extra?

2017. jan. 16. 08:42
 16/24 A kérdező kommentje:
Szeretem mikor ilyen feminista emberek vannak itt. Egy férfi feleljen meg az elvárásoknak mert egy nőnek lehetnek ilyen elvárásai egy férfinek nem mert ő dolga hogy csak feleljen meg az elvárásoknak
2017. jan. 16. 08:45
 17/24 anonim ***** válasza:
30%
"Gondolom szegényként már annyi csalódás érte, hogy így leadta az igényeit. :( " Igen, szegénykém, jaj, nehogy elsírjam magam. Egy férfit fele ilyen elvárásokért a máglyára küldenétek,ha lehetne, erről ennyit.
2017. jan. 16. 08:53
 18/24 A kérdező kommentje:
Bocsi elírtam 174 cm, de, akkor is van rajta felesleg, szóval ő is járhatna edzésre, vagy csak nekem kell fekvőtámaszozni?
2017. jan. 16. 08:58
 19/24 anonim ***** válasza:
77%

Férfiként mondom, hogy ezek az igények szinte a nullával egyenlőek. Egy picit magára adó férfi játszi könnyedséggel teljesíti ezeket az elvárásokat.

Izmos kar, nem hiszem, hogy egy normális étrend és edzés által létrehozott bicepszre gondol. Emellett meg sem kérdezted, hogy tudna-e engedi ebből az igényből.

Mi a véleményem erről?

A jelenlegi barátnőmnek az elvárásai 10x ilyen hosszúak, pedig nem egy átlagos pasi vagyok, aki rávan szorulva akákire.

A barátnőm pluse sized model, ennyire egyszerű a dolog. :D

2017. jan. 16. 09:05
 20/24 anonim ***** válasza:
76%
Senki nem mondta, hogy neked nem lehetnek elvarasaid. Gondolom senki nem kenyszerit arra, hogy ezzel a novel randizz, aki a soraid alapjan nem eppen az alomno szamodra.
2017. jan. 16. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!