Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti mit gondoltok ezekről a számokról?
Tudom, hogy hülye kérdés, de mivel már leribiztek jó páran, így már nem is merem elmondani ismerkedéskor senkinek az igazságot, pedig szerintem minden vagyok, csak ribi nem.
Egyesek szerint korai, hogy 16 évesen szexeltem először, és sok, hogy most vagyok 20 éves, és eddig 3 sráccal voltam együtt.
Hát én ismerek olyan lányokat, akik hetente vannak együtt 3 sráccal, úgyhogy nem tudom, ezek az illetők milyen világban élnek... Másrészt egyik sem egyéjszakás kaland volt, csak nem úgy alakultak a dolgok, mint vártam.
Ti mit gondoltok erről?
Nem vagy ribi. Gondolom azok mondták neked, akikkel nem akartál összejönni.
Exem 13 évesen vesztette el, és 22 éves koráig azt sem tudta, hogy hány sráccal feküdt összesen össze. Na ő ribi volt. De te nem vagy az.
Köszönöm a válaszokat. :)
Igen, azok mondták, akikkel nem akartam összejönni, vagy akik még életükben nem jutottak nőhöz. :D
Nőként írok,ha nem baj.. Nem,nem vagy az. Egyáltalán nem sok, és nem is hiszem,hogy olyan borzasztóan korai lett volna az a 16. :)
Másrészt senkinek semmi köze hozzá, tényleg csak azok mondják,akiknek életükben 1 nő se jött össze,vagy irigyek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!