Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti mit gondoltok ezekről a számokról?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy hülye kérdés, de mivel már leribiztek jó páran, így már nem is merem elmondani ismerkedéskor senkinek az igazságot, pedig szerintem minden vagyok, csak ribi nem.

Egyesek szerint korai, hogy 16 évesen szexeltem először, és sok, hogy most vagyok 20 éves, és eddig 3 sráccal voltam együtt.

Hát én ismerek olyan lányokat, akik hetente vannak együtt 3 sráccal, úgyhogy nem tudom, ezek az illetők milyen világban élnek... Másrészt egyik sem egyéjszakás kaland volt, csak nem úgy alakultak a dolgok, mint vártam.

Ti mit gondoltok erről?

2016. máj. 22. 20:31
 1/6 anonim ***** válasza:
senkinek semmi köze hozzá, ha ribi vagy ha nem.
2016. máj. 22. 20:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy ribi. Gondolom azok mondták neked, akikkel nem akartál összejönni.

Exem 13 évesen vesztette el, és 22 éves koráig azt sem tudta, hogy hány sráccal feküdt összesen össze. Na ő ribi volt. De te nem vagy az.

2016. máj. 22. 20:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Aki ezek alapján minősít, azzal nem kell ismerkedni és kész. Van, akit az sem zavarna, ha tízszer ennyi partnered lett volna, mert olyan értékeid vannak, ami mellett huszadrangú, hogy hány partnered volt eddig.
2016. máj. 22. 20:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
nem vagy ribi első barátnőm 16 volt én 17 amikor összefeküdtünk, és akkor mi van ha 3 sráccal voltál már együtt nem nagy dolog ha az a szám 30 lenne na akkor már mondanám azt hogy ribi vagy, de a 3 az akárhogy is nézem több mint évente 1 ember. ha az nekik sok akkor náluk van valami gond, vagy ahogy előttem is írták nem jöttél nekik össze és csak azért mondják. De ilyen kisfiúkkal ne foglalkozz, ha meg nem fiúk mondták akkor meg szeretnék ha nem lennének ribik és csak annyi pasival lettek volna eddig mint te. :)
2016. máj. 22. 21:06
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :)

Igen, azok mondták, akikkel nem akartam összejönni, vagy akik még életükben nem jutottak nőhöz. :D

2016. máj. 22. 21:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Nőként írok,ha nem baj.. Nem,nem vagy az. Egyáltalán nem sok, és nem is hiszem,hogy olyan borzasztóan korai lett volna az a 16. :)

Másrészt senkinek semmi köze hozzá, tényleg csak azok mondják,akiknek életükben 1 nő se jött össze,vagy irigyek. :D

2016. máj. 22. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!