Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen hülye?

Figyelt kérdés

Találkozni akar velem egy lány, aranyos meg minden de nem érzem azt, hogy ránézek és lepattannak a gombok a nadrágomról. Feltöltött facebookra egy képet a barátnőivel, az egyiket ismerem, régen irogattam neki, de egyáltalán nem foglalkozott velem, persze tőle egyből dudorodott az a nadrág.

Én hülye írtam neki, megint hogy randizni szeretnék vele, ami ugye várható volt, meg sem lepődök, aztán szóba került ez a téma, és akkor mondta hogy ő nem tekint úgy a barátnői exeire hogy pasi. Akkor mondom na én nem is fogok randizni az első lánnyal.

De ha nem lennék hülye, akkor simán összejöhetnék vele. A másiknál meg úgysincs esélyem. De azzal meg csak átb*sznám, úgy sem lennék boldog, esetleg ideig-óráig.

Még mielőtt jönne valami ilyen válasz, hogy belső érték stb... férfi vagyok akkor tudok megszeretni valakit, ha első látásra azt mondom, hogy ott helyben megdugnám.

2017. jan. 15. 23:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tehát, vagy egy lány, akinek te bejössz, de neked nem kell, és van egy másik lány, aki tetszik, de neki te nem..ha mindig a jobb lehetőségre vársz, és nem ragadod meg a kínálkozót, akkor egyedül maradsz :/
2017. jan. 15. 23:54
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem a lényeg, hogy nagyon jó barátnők. És volt hogy megragadtam aztán mikor szétmentünk, akkor mindkét csaj elhordott mindennek, mert persze miután szakítottunk próbálkoztam annál aki jobban tetszett.

Én azóta mindig megnézek egy társaságot és ha nem az szimpatizál velem aki nekem legjobban bejön, akkor ott nincs keresnivalóm, úgyis olyan kényes helyzeteket szül, hogy találkozok akaratlanul is a jó csaj barátnővel.

2017. jan. 15. 23:58
 3/8 anonim ***** válasza:
47%

Attol volt vonzo,h elutasito volt. "Szeretem a kihivasokat" ,mondjak egyesek. A problemad a gyerekkorban gyokerezik.

Susan Forward: Mergezo szulok -ezt olvasd el (neten ingyen fennt van) es rajossz,miert utasitod el tudat alatt az eselyes noket( eselyes: akinek bejossz es lehetne belole kapcsolat)

Ezzel en is igy voltam sokaig,gondoskpdtam a sorozstos csalodasaimrol,h olyannal kezdtem,akinel tudtam,h nincs esely vagy csalodas lesz.

N

N

2017. jan. 16. 00:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

#1 vagyok

"ha nem az szimpatizál velem aki nekem legjobban bejön, akkor ott nincs keresnivalóm"

Szerintem is ez a helyes hozzáállás, annak semmi értelme hogy kényszerből legyél valakivel.. így viszont sokàig eltarthat, míg rátalálsz az igazira, de kitartást kívánok! :)

2017. jan. 16. 00:08
 5/8 Krukutyán Levente ***** válasza:
76%
Barátom igazi fákjú proli hozzáállásod van, de legalább nem akarod hülyíteni az "első" lányt, ami értékelendő. Sok sikert az élethez, szükséged lesz ilyen mentalitással rá.
2017. jan. 16. 04:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel nincs is semmi baj, ha úgy nézel ki, mint egy Calvin Klein fehérneműmodell. Ebben az esetben teljesen reális elvárás, hogy neked csak a legszebb, legjobb nő felel meg, aki az alatt van, arra fel se áll (vagy látens meleg vagy).

Amennyiben viszont nem vagy egy adonisz, úgy igen komoly kihívás lesz találnod olyan csajt, akinek nincs legalább egy olyan barátnője, aki jobban néz ki, mint ő. :)

Azért vagy ilyen hül.ye, mert szó szerint a nadrágodban hordod az eszedet, csak nem vagyok olyan "okos", mint ahogy képzeled. :)

Az ilyen pasiknak köszönhetően lehet eladni ezerszámra az élethű guminőket.

2017. jan. 16. 07:25
 7/8 A kérdező kommentje:

Lehet hogy igaza van a 3as hozzászólónak...

Nincs akkora különbség az egyik lánynak kb 80 lájk van a képein, a másiknak 100.

2017. jan. 16. 08:44
 8/8 anonim ***** válasza:
és hány éves vagy? 14? :D
2017. jan. 16. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!