Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én vagyok a hülye?
Igen, logikus, én udvariasságnak szoktam hívni. ha meg nem válaszolnék, az lenne a baj. Vagy azt írom vissza, hogy nem akarok ismerkedni, de ekkor már a válaszolást is úgy veszik, hogy mégis (csak udvariasságból írok vissza). Vagy visszaírok, ha kedves az illető, és megmondom, hogy nem vagyok az itteni ismerkedés híve, csak lassan szeretnék ismerkedni, beszélgessünk stb., aztán meglátjuk.
Örülök, hogy megihletett a kérdésem néhány embert, akinek a humorista pályafutása befuccsolt, és most privátban élik ki magukat.
Tudod, ezek ilyen ipari ismerkedős emberkék lehetnek, akik minden olyanra ráírnak, aki L-betűt biggyeszt a válasza végére, bár néha még az sem kell. Nagy tételben űzik, tehát sok emberre ráírnak, és minél hamarabb valami eredményt akarnak produkálni, ezért kell hamar a kép, hogy eldöntsék, bejössz-e nekik, vagy nem. Ha nem, akkor beszélgetni sem érdemes.
Amúgy, ha ez megnyugtat, a netes ismerkedés nem kötelező jelleggel zajlik így, van olyan is, aki szeret és szokott is beszélgetni. Én is írtam már rá lányokra, néha direkt ismerkedési szándékkal (mert olyat írt, ami alapján érdemesnek gondoltam rá. ez azért nagyon ritka), néha csak beszélgetni, vagy bővebb segítséget adni valamihez. Szinte minden alkalommal beszélgettünk egy jót, csak amikor képküldésre kerül a sor, nem válaszolnak, miután küldök :DD Szóval azok a lányok is úgy gondolják, hogy ha nem jön be nekik az illető, beszélgetni sem érdemes vele. Így néz hát ki ugyanez a probléma a másik oldalról.
Ha ezt írod hogy nem vagy az internetes ismerkedés híve talán egyből arra gondolnak hogy személyesen szeretnél ismerkedni...(főleg ha valami hasonló témában futott a kérdés) Más választ nem tudok az alacsony inteligencián kívül...
Nekem azért küldesz képet amiért ilyen okos vagyok?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!