Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én vagyok a hülye? :D
Beszélgettem egy időben, egy 16 éves csajjal nem tudom miért vagy mit akartam tőle, rámírt hogy van pasija, szó szót követett írtam hogy én jó pasi vagyok, elküldött egy képet a csávóról, hogy mekkora különbség van köztünk. A gyereknek nem hogy ecset hanem inkább seprű frizurája van, semmi arcszőrzet, kivágott póló, kb 50 kiló, ez a tipikusan egy ütés... én meg köpni nyelni nem tudtam :D
Mert ha valami kopasz állatot küld el, vagy egy gazdag úriembert, de hát nem tudom most kicsit elgondolkoztam, hogy jó bolygóra születtem-e? Ha van akinek ez a stílus jön, be és népszerű, de egy ilyen gyerek hogy fogja mondjuk megvédeni a csajt? vagy hogy fog dolgozni? vagy ki az aki alkalmazza?
Nem tudom olyan felfoghatatlan mivel tud többet adni egy ilyen kissrác, mint egy húszas évei elején járó normális férfi?
1 Vedd tudomásul,hogy foglalt,ne erőlködj.
2. Neki az olyan külső tetszik,nem a tiéd.
3. A külsőn kívül sok másból is áll egy ember,amiért lehet szeretni.
de épp ez az hogy olyan nincs akinek jobban tetszik az mint az enyém, épeszű ember nem mondhat ilyet, ez most olyan egy fordított példával, hogy engem is hülyének néznének ha egy normális nő helyett egy 100 kilóssal jönnék össze...
de ha az én felfogásom a sz*r akkor én vagyok a hülye :D
Gondoltal arra, h eroszakoskodott vele vki es azota gyenge pasikat valaszt maganak, akikrol ugy erzi nem kell felnie? Vele erzi magat biztonsagban.
Lehetsz Te helyes, szobortestu es szexi, de ha fel toled, akkor nem nyertel.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!