Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek én vagyok a hülye? :D

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én vagyok a hülye? :D

Figyelt kérdés

Beszélgettem egy időben, egy 16 éves csajjal nem tudom miért vagy mit akartam tőle, rámírt hogy van pasija, szó szót követett írtam hogy én jó pasi vagyok, elküldött egy képet a csávóról, hogy mekkora különbség van köztünk. A gyereknek nem hogy ecset hanem inkább seprű frizurája van, semmi arcszőrzet, kivágott póló, kb 50 kiló, ez a tipikusan egy ütés... én meg köpni nyelni nem tudtam :D

Mert ha valami kopasz állatot küld el, vagy egy gazdag úriembert, de hát nem tudom most kicsit elgondolkoztam, hogy jó bolygóra születtem-e? Ha van akinek ez a stílus jön, be és népszerű, de egy ilyen gyerek hogy fogja mondjuk megvédeni a csajt? vagy hogy fog dolgozni? vagy ki az aki alkalmazza?

Nem tudom olyan felfoghatatlan mivel tud többet adni egy ilyen kissrác, mint egy húszas évei elején járó normális férfi?

2016. szept. 21. 21:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
"normális férfi" nem 16 éves kislányokra nyomul és nem ír ilyen stílusban.
2016. szept. 22. 01:18
 12/17 anonim ***** válasza:
Igen, te vagy a hülye! Mi az, hogy normális nő helyett egy 100 kilóssal??? Mert az nem normális? Lehet nem átlagos testalkatú, de lehet normális! Bár, nekem így 100 kiló felett sem kellenél a személyiséged miatt, mindegy, milyen jó pasi vagy!
2016. szept. 22. 11:46
 13/17 anonim ***** válasza:
92%

Ha férfi lennél, nem lányokra írkálnál. Huszas éveid elején jársz, gondolom akkor vagy egyetemezel, vagy dolgozol, vagy kettő együtt. Mit akarsze egy gimistől? Regebben a hosszú hajú hippiket fikázták az emberek, most ezeket a páwa arcokat, teljesen mindegy, divat, mire ő is olyan "érett férfi" lesz, mint te, majd kinövi.

És mitől kéne megvédeni a lányt? Meg ebből a szempontból pont mindegy, hogy mekkora vagy, ha oa jön egy nagyobb banda, vagy valaki fegyverrel, késsel, az téged is simán kifektet.

2016. szept. 22. 12:21
 14/17 A kérdező kommentje:

Utolsó igazad van sok mindenben, mit akarok? dugni mert most nincs senkim, volt olyan 16 éves aki simán belement, igen dolgozok és egyetemre járok, ezek a kis páwák meg plázáznak, züllenek, a szülőkön élősködnek. Hát ha nekem lenne fiam biztos adnék neki 2 pofont ha így nézne ki, nem egyszer megyek az utcán aztán nézem de csinos lány, aztán látom hogy pasi :D

nagyon rossz irányba tart a világ.

De most ez a sztori után, egy 18 év alatt monstantól emberszámba sem veszem a lányokat, majd egyszer felnőnek.

2016. szept. 22. 16:26
 15/17 anonim ***** válasza:
Komolyan töröltettél válaszokat, amik szerint te vagy a hülye? :DDDDDD Legalább 2-3 hiányzik, pedig senki nem sértegetett :D
2016. szept. 22. 16:31
 16/17 A kérdező kommentje:
én nem töröltettem, egy az hogy nem is tudom, hogy kell, másik meg hogy ez egy névtelen oldal nem érdekel annyira.
2016. szept. 22. 19:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen, de te huszonéves vagy a "züllő kis páwák" meg 14-18 évesek. Vagyis gyerekek. Nem élősködnek a szüleiken, mert ennyi idősen nem is kell dolgozniuk. Ismétlem: majd kinövik.
2016. szept. 23. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!