Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ahhoz, hogy vannak nők, akik nem a saját erejükből jutottak oda ahol vannak?
Figyelt kérdés
Mind ezek mellett lenézik a társkeresésben sikertelen próbálkozó férfiakat, és ők akarják megmondani?2017. jan. 14. 12:47
11/23 anonim válasza:
#9 Te aztán buta, hülye, sötét, primitív vagy.
12/23 A kérdező kommentje:
10. és szerinted hány nőt érdekel az, hogy mit szeretne x év múlva? ha egyszerüen benne vannak a jólétbe, nem foglalkoznak ilyenekkel. Sok nő azzal mentegetőzik hogy Hát ő nem akar gyereket..
2017. jan. 14. 13:18
13/23 anonim válasza:
Szerinted az előny, hogy bemehet ingyen egy csövi diszkóba?
14/23 anonim válasza:
Nagyon sok férfi kapaszkodik fel nők hátán is, csak erről hallgatnak.
15/23 anonim válasza:
Minek erőlködjenek, ha a pinájukkal is boldogulnak?
16/23 A kérdező kommentje:
13, azt a példát csak a szemléltetés kedvéért irtam, kicsit nagyobb távlatokba gondolkodva, ezt a példát sokszorozd meg 100x kivételezésben. Mert egy nő nem csak szórakozni jár, mindenhol ahol emberek vannak, minden második ember kivételt tesz vele valamilyen formában. Ilyen körülmények között meg persze elkényelmesedik és az egója az egekben, úgy gondolja neki semmit nem kell csinálni
2017. jan. 14. 13:36
17/23 anonim válasza:
Elárulok valamit, pinahuszárok, ez a ti hibátok. Ti adtok az életben engedélyeket a felfújt mancikáknak. Ők követeleik ki, hogy ingyen mehessenek be? Nem, a dizsitulaj Béla tudja, hogy a hozzátok hasonlók szállnak a pinára. Pina ingyen bemehet, te kifizeted az akármennyit, hogy pinát láss.
Ti határoztátok meg az árát. Ha nem lenne rá kereslet, értéktelen lenne. De amíg nektek csorog a nyálatok a pinára, az okos biznisz Bélák ezt kihasználják.
18/23 anonim válasza:
Semmit nem szólok hozzá. Vannak olyan férfiak is akik nem a saját erejükből jutottak a pozíciójukba. Mondhatni jó helyre jól kell tudni születni. Ez nem egy újkeletű dolog.
19/23 anonim válasza:
Baski, ha ezt tudtam volna, akkor a múltkor én megyek le a boltba hűtőt venni, nekem biztos ingyen odaadták volna. Így, hogy a férjem ment le, fizetnie kellett :( :( :(
20/23 anonim válasza:
Azértnem elég lemenni ingyenhűtőrét, kedvesnek is kell lenni valakihez aki azt megvásárolja neked, de ugye ezt tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!