Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Űberciki, ha egy 31 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Űberciki, ha egy 31 éves férfi diplomásan csak nettó 180 ezret kap, csak nyavalyás albérletben él és csak autója van, saját lakásra jó pár évig esélye sincs?

Figyelt kérdés
2017. jan. 7. 16:36
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Te határozod meg, hogy mi a ciki, de én egy érettségivel többet keresek.
2017. jan. 7. 16:38
 2/7 anonim ***** válasza:
20%
Ha életed végig tudod miből fizetni az albit, akkor jobban megérheti, mint egy lakás, mivel ugyanannyi pénzből jobb helyen élhetsz.
2017. jan. 7. 16:38
 3/7 anonim ***** válasza:
51%

26 éves vagyok, könyvtárosi diplomám van, könyvtárban dolgozom bruttó 122.000 Ft-ért, anyukámékkal élek, se autóm, se lakásom, párommal áprilisban albérletbe fogunk költözni.

Szóval ne rinyálj itt a nettó 180 ezreddel! Mert iszonyat szánalmas vagy!

2017. jan. 7. 16:39
 4/7 anonim ***** válasza:
9%

Az Űberciki itt te vagy kérdező!

Szerintem menj vissza a disznó óladba azt röfögj egyet! Bár a disznók intelligensek, te nem vagy az!

2017. jan. 7. 16:41
 5/7 anonim ***** válasza:
69%
Ez tenyleg szanalmas. Egy, hogy 180 az nem rossz penz, sot. Ketto, hogy koze sincs ennek ahhoz, hogy milyen nod lehet.
2017. jan. 7. 16:41
 6/7 anonim ***** válasza:
90%

Én 28 vagyok. Van saját autóm, nincs diplomám viszont tervben van, hogy belevágok. Most technikusim van nettó 200-210.0000 körül keresek. Pár hónap és albérletbe költözöm. Bár hozzá kell h tegyem, hogy 3 műszakban dolgozom Lakástól én is messze állok, sőt egy párkapcsolattól is sajnos.

Nem ciki az, ahogy most állsz, de még tudsz tovább fejlődni, én már diploma nélkül nem túl sokat.

2017. jan. 7. 16:52
 7/7 anonim ***** válasza:
66%
Ennek semmi köze a társkeresési problémákhoz. Nyavalyás albérlet? Csak autó? Te miről beszélsz? Én örülnék ha mindez meglenne egyetem után azaz 2 év múlva...
2017. jan. 7. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!