Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Űberciki, ha egy 31 éves férfi diplomásan csak nettó 180 ezret kap, csak nyavalyás albérletben él és csak autója van, saját lakásra jó pár évig esélye sincs?
26 éves vagyok, könyvtárosi diplomám van, könyvtárban dolgozom bruttó 122.000 Ft-ért, anyukámékkal élek, se autóm, se lakásom, párommal áprilisban albérletbe fogunk költözni.
Szóval ne rinyálj itt a nettó 180 ezreddel! Mert iszonyat szánalmas vagy!
Az Űberciki itt te vagy kérdező!
Szerintem menj vissza a disznó óladba azt röfögj egyet! Bár a disznók intelligensek, te nem vagy az!
Én 28 vagyok. Van saját autóm, nincs diplomám viszont tervben van, hogy belevágok. Most technikusim van nettó 200-210.0000 körül keresek. Pár hónap és albérletbe költözöm. Bár hozzá kell h tegyem, hogy 3 műszakban dolgozom Lakástól én is messze állok, sőt egy párkapcsolattól is sajnos.
Nem ciki az, ahogy most állsz, de még tudsz tovább fejlődni, én már diploma nélkül nem túl sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!