Kik azok a tinisztárok, akik saját "erejükből" lettek ismertek? Nem pedig anyuci vagy apuci által.
Figyelt kérdés
2012. ápr. 11. 08:22
2/9 anonim válasza:
Fluor Tomi, Sp
Szidni lehet engem is, de ha nem hiszitek akkor Wikipédia és társai :)
3/9 anonim válasza:
fluor rappelt és nem sokan ismerték utána meg azért lett híres mert nyomta a média... elismerem hogy rapelni tud de énekelni azt nem.
4/9 anonim válasza:
Fluor nem tud énekelni, mert nem énekes :)
Nem a média nyomta fel... Ennyi erővel mindenkit a média nyom fel. Hiszen manapság az összes előadónak, zenekarnak nyomatják a számait a rádiók, a zenecsatornák, a youtube.
Fluor megnyert még jó 10 évvel ezelőtt egy tehetségkutatót, onnan lett híres.
És nehogymár ő legyen a rossz, mert a média is elismeri a munkáját
16/L
5/9 A kérdező kommentje:
Emma Roberts az Julia Roberts rokona,úgyhogy nem ilyesmire gondoltam.
Valóban,én is elismerem Fluor,de még inkább SP munkásságát.
És külföldi sztárok?
2012. ápr. 16. 18:09
8/9 anonim válasza:
Nick Jonas -lehet fujjolni, meg hogy a Disney kapta fel őket annó a tesóival, de ha ismeritek kicsit az életrajzukat, tudjátok, hogy ők tényleg végigjárták azokat a bizonyos lépcsőket (szóval nem csak Nick hanem a Jonas Brothers) az egy dolog hogy utána jött a Disney, de valahogy el kellett érni a Disney küszöbéig, ráadásul Nick szerepelt a Nyomorultakban, majd a Hajlakkban és a How To Succeed In The Buisness Without Really Trying-ban is, ahol mind a szakmában elismert és híres rendező (Rob Ashford) mind a szintén az asztalra sokat letett kollégái (pl. Rob Bartlett, Michael Urie) nagyon elismerően nyilatkoztak Nickről és a munkájáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!