Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25-30 éves emberektől hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25-30 éves emberektől hogy várhatják el a lányok a társkereső oldalakon, hogy legyen ház, kocsija, mikor ezt elérni egy élet munkája?

Figyelt kérdés

Régen is így volt, meg ma is így van.

Sajnos a rendszerváltás óta itt is létező jelenség ez a "vállalkozói szektor", aki szeretnek nagyon adót fizetni.

Persze ők jól élnek, a fészbukon biztos jól mutatnak a fotóik, és némelyik lány kivételezettnek érezheti magát, ha ilyen pasit vagy férjet szerez, mert a többi irigy lesz rá.

Így kialakult egy társadalmi nyomás.

Sajnos most 2017-ben szinte mindegyik oldalon már megfigyelhető, hogy nagyon anyagias lett az egész ismerkedés.

De egy tisztes dolgozó magyar állampolgár,egy lakást és egy újabb kocsit jó ha 50 éves korára hitelmentéssé tud tenni.

Nem értem ezt az elvárást akkor ezeken az oldalakon.

Miért alakult ez ki?

Megtudnátok válaszolni?

#ismerkedésiszokások
2017. jan. 13. 14:58
1 2 3 4 5 6
 41/57 A kérdező kommentje:

75%os, te önmagaddal beszélgetsz, vagy önmagadnak írsz?

vagy ezek mögött a %-k mögött más felhasználók vannak?

Mindegy is, szép kis mesedélután lett ebből, a lényeg, hogy ennek a felét keresi meg ma, egy diplomás és egy szakmunkás is, ha pályakezdő.

10 év múlva meg talán emelnek neki pár tízezer ft-ot, de nem 260 álomfizetés pályakezdőként:)

Ezt megmutatom holnap egy munkaügyis ismerősömnek hadd nevessen már ő is egyet.

2017. jan. 13. 20:39
 42/57 anonim ***** válasza:
26%

39es, a kérdezőre reflektáltam, nem rád. 27es, kifejtettem, hogy nem keresek kifogásokat (gondolom nekem írtad, mert engem idéztél). Nekem elég a fizetésem és megvan az egzisztenciám. Jó életem van, legalábbis nekem tetszik. Az viszont nem tetszene, ha jönne valaki és azt mondaná, bizony keressek többet, mert a mégtöbb, még elegebb. A megélhetési kényszer pedig mindenhol ott van, nálam is, a kérdezőnél, nálatok, ezt valahogy kezelni kell. Nálatok úgy alakult, hogy a választott metódussal ezt túlteljesítitek (mi is, csak kisebb mértékben). Ettől szerintem nem vagyunk se lusták, se buták, se lúzerek és rosszak is csak akkor lennénk, ha azt akarnánk, hogy élj annyiból mint én vagy a kérdező. De had ne keressek már 260 ezret, ha egy 100ezerrel kevesebb fizetés közel felét féreteszem hó végén. Minek ? Ha nem költöm el ? Az életem 1/3 része így is az iskoláé/cégé, másik "álomországé", a harmadik 1/3ad csak az enyém ami ha 65 év a férfi átlagéletkor itthon, 20 év az, ami felett én rendelkezem, mivel 30 vagyok mondhatni ca10 évnyi szabad életem van hátra. Ha tegyük fel tudod, hogy mennyi időd van hátra, annak kilóját mennyiért adnád? 100k, 400k, 1mrd ? Vagy csak azt mondanád nem eladó ? Csupán arról van szó, hogy az enyém nem eladó.

30/f

2017. jan. 13. 20:44
 43/57 A kérdező kommentje:

Jól látod, 65%os amit írtál, egyet értek vele, meg azzal is amit a levélben írtál.

Szóval bárki írhat bármelyik kérdéshez, de az hogy beszabadult pont ide néhány rózsadombi szökevény, akiketa szülők kitanítottak, mert volt rá pénz(bár én tartom magam ahhoz, hogy inkább csak mesét adtak elő), attól még az átlag magyar nő otthon él szülőkkel, vagy barátnőkkel albérletben, és ott várja a szőke pesti aszfaltherceget, fehér bmw-vel.

2017. jan. 13. 20:50
 44/57 anonim ***** válasza:
60%

Csak bemásolok ide három hirdetést:

> German speaking Multilingual Financial Analysts

Extract information from financial statements of enlisted public and private companies from across the globe using a client-provided interface developed specifically for these purposes.

You should work at full-time (40h/week), the salary: around 320.000 Ft / net month (all included)

Some financial knowledge is needed. Location: Budapest - Close to Petőfi bridge

Work time (shifts): usually some when in between 8-17h or 9-18h

Good to know: Massage, free language courses, a gym and a relax room and various soft and hard skills training

-------------------------------------------

> HRO Associates - German Speakers

Customer’s Workforce Administration in HR system, handle Onboarding & Probation administration, performance management system administration and reporting as per HR calendar etc.

You should work at full-time (40h/week), the salary is around 290.000 Ft / net month (all included)

Bachelor Degree, HR-related studies preferred and experience in the area of HR outsourcing , 0-2 years of relevant experience within the HR/Payroll/HRO environment preferably employee data management. The company is located close to Petőfi bridge, the work time is usually some when in between 8-17h or 9-18h.

-------------------------------------------

> Customer Sales and / or Service Desk Agents (with or without knowledge in IT)

Tasks: Help clients who call regarding booking tickets, looking for hotels, prepare offer plans for their travels, support regarding applications, requests etc. in German. You should work at full-time (40h/week)

Salary: around 275.000 Ft / net month or higher, no specific experience or education required

Location: Budapest - Déli Railway Station, South part, close to Allee shopping center

Work time (shifts): usually some when in between 6.00 - 22.00, depending on the company.

Good to know: depending on the positions, you do receive Cafeteria + 13rd month salary + bonus + airplane ticket, Hungarian and foreign hotels - restaurants discounts.

Ugye nem is lehetetlen 200 felett keresni! ;)

2017. jan. 13. 21:09
 45/57 anonim ***** válasza:
37%
Igen, ez tök jó. Csak annyi, hogy az aki kevesebbet keres, az menjen fel Pestre. Van elég hely, mert ez csak három. Az a baj, hogy nem csak Budapestből áll az ország. Én egyébként Veszprém megyéből írok és itt ez a 160k jó fizetésnek számít. :)
2017. jan. 13. 22:24
 46/57 anonim ***** válasza:
44%
En is videki vagyok, 220-at keresek. Ha Neked megfelel a 160, akkor legy boldog vele. Csak akkor ne hibaztass mast....
2017. jan. 13. 22:29
 47/57 anonim ***** válasza:
28%
Nem hibáztattam senkit, ha visszaolvasol erről magad is megbizonyosodhatsz.
2017. jan. 13. 22:37
 48/57 anonim ***** válasza:
44%

tök szomorú egyébként, ha valakinek nincs lehetősége tanulni/nincs meg benne az akarat stb, de sajnos rajtad is látszik, hogy semmit nem fogadsz el ami kicsit is eltér attól amit te hiszel.

ez a hozzáállás sokkal nagyobb gond, mint az hogy nincs házad meg kocsid.

2017. jan. 13. 22:41
 49/57 anonim ***** válasza:
28%
Ezt nekem írtad ? Mert én végzettségem szerint történelem tanár vagyok.
2017. jan. 13. 22:44
 50/57 anonim ***** válasza:
55%
Nőben sose bízz!
2017. jan. 13. 23:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!