Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-30 éves emberektől hogy várhatják el a lányok a
társkereső oldalakon, hogy legyen ház, kocsija, mikor ezt
elérni egy élet munkája?
Figyelt kérdés
Régen is így volt, meg ma is így van.
Sajnos a rendszerváltás óta itt is létező jelenség ez a "vállalkozói szektor", aki szeretnek nagyon adót fizetni.
Persze ők jól élnek, a fészbukon biztos jól mutatnak a fotóik, és némelyik lány kivételezettnek érezheti magát, ha ilyen pasit vagy férjet szerez, mert a többi irigy lesz rá.
Így kialakult egy társadalmi nyomás.
Sajnos most 2017-ben szinte mindegyik oldalon már megfigyelhető, hogy nagyon anyagias lett az egész ismerkedés.
De egy tisztes dolgozó magyar állampolgár,egy lakást és egy újabb kocsit jó ha 50 éves korára hitelmentéssé tud tenni.
Nem értem ezt az elvárást akkor ezeken az oldalakon.
Van, hogy egy nap alatt 50 rugót keresek, mert van újrahasznosítható dolog, amit mát egyszer megírtam, és kicsit kell csak átalakítani.
2017. jan. 13. 15:51
22/57 anonim válasza:
Én három éve dolgozok, ebből egy év egyetem alatt volt, az utolsó évben, amikor már nem nagyon volt tárgyam. Gyakornokként főállásban Budapesten kerestem 140 ezer forintot, utána főállásban átvettek 180-ert, azóta ez emelkedett 250-re. A nyelvvizsgáimat még az érettségi előtt szereztem, és mivel nagyon szegény az anyukám, mindent teljesen egyedül oldottam meg. Nyelvet tanulni még ingyen se olyan nehéz. 25 vagyok, saját lakásom nincs, de lassan lejár a fundamentám és lehet hitelre lakásom, nem albérletem. Ennyi, nem olyan irtó nehéz boldogulni Magyarországon. Köztünk az a különbség, hogy én motivált vagyok, te nem. Semmi más. Ha zavarna a helyzeted, tennél ellene. A testvérem szakmunkás de nettó 200-at kap ő is, úgyhogy még csak nem is diploma függő a dolog.
2017. jan. 13. 15:54
23/57 anonim válasza:
25 éves nőként nekem is van autóm már évek óta, ez nehogymár akkora luxus legyen, ennyi idős embereknél. 1 millióért már lehet venni autót, persze aki újat akar, vagy azzal a szöveggel jön, hogy a 10 éves autóra kétszer annyit kell rákölteni, az magára vessen, akkor járjon gyalog amíg össze nem gyűlik jobbra a pénzre. Lakásom másfél év múlva lesz, több évnyi lakástakarék fizetés után, hitellel. Mindenért megdolgoztam, pedig 130 ezernél többet nem kerestem soha, csak szüleimmel lakva volt annyi eszem hogy félretettem, és nem bulira, fesztiválra, külföldi nyaralásra, új számítógépre stb-re költöttem. És joggal el is várom ismerkedéskor, hogy ne nekem kelljen a férfit furikázni, hazavinni randi után, meg elvinni nyaralni, és ne akarjon minden félretett pénz nélkül csak beleülni a lakásomba majd. Ilyen férfival hogyan lehetne családot alapítani?
2017. jan. 13. 16:05
24/57 anonim válasza:
Azért elég ritka a jó állás. Nem mindenki él Pesten vagy megyeszékhelyen. A csak tanulni kell is vicces olyan szempontból, hogy ha a szüleidnek nincs befektetendő pénze a gyermekük jövőjébe, hanem amint lehet, el kell mennie dolgozni, ott nem ilyen pofon egyszerü. Persze, elmegy dolgozni, aztán abból. Nyahamm keres majd minimálbért aztán majd abból mérnök lesz. Roppant életszerű. >.>
2017. jan. 13. 16:51
25/57 anonim válasza:
"Nem mindenki él Pesten vagy megyeszékhelyen"
Pesten élek, de külföldre is dolgozom, tudod, az internet nem csak a GYK.
2017. jan. 13. 17:10
26/57 anonim válasza:
" ha a szüleidnek nincs befektetendő pénze a gyermekük jövőjébe, "
Nekünk sem volt. Nem Anyum fizette, Apum meg 13 éves koromban halt meg. Nem kell a kifogásgyár....
2017. jan. 13. 17:12
27/57 anonim válasza:
Azért nem mindenki keres minimál bért. Nekem a kezdőfizetésem meg volt 260.ezer , amit te olyan hihetetlennek tartasz. Nem azt mondom, hogy ez a természetes de egy: mérnök, jogász, magán szektoros nem minimálbérrel kezd.
23/N
2017. jan. 13. 17:17
28/57 A kérdező kommentje:
"Nem azt mondom, hogy ez a természetes de egy: mérnök, jogász, magán szektoros nem minimálbérrel kezd.
23/N"
Mondom hogy szeretnek itt sokan mesélni, nyilván még nagyon fiatalok.
A te kezdőd béred, azokban a szakmákban amit írtál, nettó150-160körül kezdődik.
Nem annyi, mint amit te írtál.
Pályakezdőnek 260:)
Komolyan,legalább nézz utána kicsit a bértábláknak, béreknek, mielőtt valahova beírsz egy mesét:)
2017. jan. 13. 17:24
29/57 anonim válasza:
#28: Te nézz utána, leginkább az ÁTLAG fogalmának....
2017. jan. 13. 17:36
30/57 anonim válasza:
24es vagyok. 25 és 26osnak mondom, hogy nem kifogásokat keresek, hanem 160 nettót, van házam, kocsim, csak azt jegyeztem meg, hogy értem a kérdező álláspontját és tudom, hogy az általa felvázoltak a gyakoribbak sajnos kis hazánkban. Amúgy házat is lehet venni 2 milláért, meg kocsit 200kért csak képzeljük már el szívünk hölgyének a fejét miután kimondtuk, hogy "há' ház, meg kocsi ez is, most mivammá". Mert a nők hány százaléka szeretne egy zsákfaluban egy enyhénszólva felújításra szoruló kis vityillóban élni, kissebségiekkel körülvéve. "Legalább menekülő autója van"....ha indul. Legyünk már kicsit őszinték. Amúgy sem a feladattal van baja a kérdezőnek, hanem azzal, hogy az elvárások irreálisak annak fényében, hogy "az a férfi dolga". Pedig egyenlőek a nemek, vagy mi a szösz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!