Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-30 éves emberektől hogy várhatják el a lányok a társkereső oldalakon, hogy legyen ház, kocsija, mikor ezt elérni egy élet munkája?
Régen is így volt, meg ma is így van.
Sajnos a rendszerváltás óta itt is létező jelenség ez a "vállalkozói szektor", aki szeretnek nagyon adót fizetni.
Persze ők jól élnek, a fészbukon biztos jól mutatnak a fotóik, és némelyik lány kivételezettnek érezheti magát, ha ilyen pasit vagy férjet szerez, mert a többi irigy lesz rá.
Így kialakult egy társadalmi nyomás.
Sajnos most 2017-ben szinte mindegyik oldalon már megfigyelhető, hogy nagyon anyagias lett az egész ismerkedés.
De egy tisztes dolgozó magyar állampolgár,egy lakást és egy újabb kocsit jó ha 50 éves korára hitelmentéssé tud tenni.
Nem értem ezt az elvárást akkor ezeken az oldalakon.
Miért alakult ez ki?
Megtudnátok válaszolni?
"gy, hogy én diákmunkával, részmunkaidőben kerestem ennyit, miután végül megkaptam a diplomát és teljes munkaidőben elhelyezkedtem (mondhatni "pályakezdőként") kaptam ennek a dupláját."
igen, már vártam a hasonló mesélőket.
Ha te diákmunkával ennyit kerestél, akkor hogy tanultál?
mert időd nem sok volt rá, vagy be sem jártál az egyetemre?
mert azt nehéz elhinni, ha azt írtad, el is végezted, akkor gondolommeg van a nyelv vizsga is, amire szintén kellett tanulni, nem is keveset.
Szóval már itt sántít a történet.
Tudod, ma 2017-ben ebben az országban nem tudom te mit dolgozol "pálykezdőként", de az biztos hogy nem kapsz elsőnek 260ezret.
Több 10 éves munkaviszonnyal talán kapnál, így hihetőbb is lett volna a történet.
Szerintem fogalmazd át, amit akartál írni, és majd válaszolj.
OFF
Egy jó szakmával simán lehet keresni 260-at pályakezdőként is. Különösen Budapesten.
Hát... Nem tudom hol élsz, vagy milyen nőket kerestél... Nekem elvárás, mert tanultam a diplomámért meg a két felsőfokú nyelvvizsgáért, és nem minimálbérért dolgozom, mellette még saját vállalkozást is viszek, és kapaszkodj meg! Még mindig tanulok, hogy feljebb lépjek a ranglétrán! Van nekem is saját hitelmentes ház, autó, és nem egy olyannal fogok összeállni, akinek erre nem telik és nem tanult érte.
Ha ez Neked annyira gáz, hogy itt picsogsz a kevés bérért, akkor el lehet menni tanulni, akkor majd lesz házra és autóra való kereset!
Jah, és nyugodtan lepontozhatsz és picsoghatsz tovább, nem érdekel!
11: mint írtam, részmunkaidőben. Azaz, heti 25 órában, ami mellett bőven volt időm bejárni az óráimra és tanulni, sőt, még szabadidőm is volt. A nyelvvizsgám amúgy már az érettségire megvolt, szóval azzal egyetem alatt már nem foglalkoztam, csak gyakorlatban fejlesztettem tovább.
És igen, Budapesten irodai munkával lazán kapsz ennyit, pályakezdőként is- ami, minthogy az egyetem alatt 2 évig dolgoztam, releváns területen, nem teljes egészében "pályakezdő". Szomorú, hogy már az az alap felfogás, hogy ha valaki jobban keres vagy sikeresebb, akkor az vagy kamuzik, vagy kormányközeli fenéknyaló.
Megjegyzem, szakmunkásként is kereshetnél sokkal de sokkal többet (igen, Magyarországon), csak kicsit többet kell érte tenni a siránkozásnál. Akár maszekkel, akár saját vállalkozással, mert nem tudom, mi a szakmád, de elég sokból hiány van (fel akartuk újíttatni a konyhát, három hónap után volt csak szabad időpontja a vízvezeték-szerelőnek. Budapesten. Tíz embert felhívtunk, és nagyjából mindenki ugyanígy tele volt).
"Szakmunkás vagyok, keresek kb130 nettó. "
Na ez a gond, én 3x ennyit nőként.
"Na ez a gond, én 3x ennyit nőként."
persze:)
Köszönjük a dolgozó emberek nevében ezt az értékes választ.
"de az biztos hogy nem kapsz elsőnek 260ezret. "
Kaphat, jó cégnél pl. mérnökként, vagy egyéb variációk.
""Na ez a gond, én 3x ennyit nőként."
persze:)
Köszönjük a dolgozó emberek nevében ezt az értékes választ."
Programozó vagyok, és sok sok évet tanultam, de ez neked biztos felfoghatatlan....
Ja, és itthon dolgozom nagyrészt, és GYK-ázni is ráérek :)
Tanulni kell, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!