Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-30 éves emberektől hogy várhatják el a lányok a társkereső oldalakon, hogy legyen ház, kocsija, mikor ezt elérni egy élet munkája?
Régen is így volt, meg ma is így van.
Sajnos a rendszerváltás óta itt is létező jelenség ez a "vállalkozói szektor", aki szeretnek nagyon adót fizetni.
Persze ők jól élnek, a fészbukon biztos jól mutatnak a fotóik, és némelyik lány kivételezettnek érezheti magát, ha ilyen pasit vagy férjet szerez, mert a többi irigy lesz rá.
Így kialakult egy társadalmi nyomás.
Sajnos most 2017-ben szinte mindegyik oldalon már megfigyelhető, hogy nagyon anyagias lett az egész ismerkedés.
De egy tisztes dolgozó magyar állampolgár,egy lakást és egy újabb kocsit jó ha 50 éves korára hitelmentéssé tud tenni.
Nem értem ezt az elvárást akkor ezeken az oldalakon.
Miért alakult ez ki?
Megtudnátok válaszolni?
65%os.
Teljesen egyetértek veled, amit írtál.
Tényleg nem értem hogy durván 15 év alatt, mióta ezek a társkeresők megjelentek, gyökerese átváltozott az ismerkedési szokás rendszer, főleg a nők elvárásai miatt.
Pedig azóta nem sok minden változott az országban, volt egy gazdasági válság, meg szegénység, de nem minden 2. férfi milliomos, mint ahogy a társkereső oldalak női tagjai gondolják.
"ha a szüleidnek nincs befektetendő pénze a gyermekük jövőjébe, hanem amint lehet, el kell mennie dolgozni, ott nem ilyen pofon egyszerü."
Főiskola alatt dolgoztam gyárakban, fordítottam,kihordtam az újságot, árut töltöttem fel, hosstesskedtem, de voltam választáson is ülnök és kb. mindent elvállaltam, hogy pénzelni tudjam az iskolát. Igen, volt, hogy éjjel dolgoztam, reggel hatkor estem be az ágyba, egész nap aludtam, majd mégegy éjszakát töltöttem fel a tecsóban az árut. Más meg eközben lerészegedett.
Emellett jól tanultam, és köztársasági ösztöndíjas lettem, ami akkoriban igen jól jött, abból lett meg többek közt a jogsim és a nyelvvizsgám.
Apám kb. 10 éve rokkantnyugdíjas, nem tudja ellátni magát, anyám közalkalmazott volt, munka után heti kétszer takarítást vállalt, h legyen miből élnünk.
Szóval lehet itt a kifogásokat gyártani, hogy ki és miért nem tanult...
És mivel egész nap dolgozom, utána meg anyámnak segítek apámat mosdatni meg elmegyek neki vásárolni meg miegymás, ezért ki van adva a lakásom albiba, én meg itthon vagyok, mert úgyis csak aludni járnék haza. És nem egyszer láttam a palik szemében, hogy mekkora lúzer vagyok, hogy ennyi idős koromra nincs saját lakásom, illetve többen is megkérdezték. Arra, hogy egy olyan lakást tartsak fenn, amibe csak aludni járok haza, sajnálom a pénzt. Ennyit arról, kit néznek le és kik...
"Egy másik barátunk 300-as kezdővel került ki az egyetemről szintén mérnöki diplomával. "
Jó lesz most már, ennyi elég volt estére:)
Persze, a mese még tovább költve, a következő már kijön a suliból és 400at fog keresni.
Sajnos rosszul adtad elő, amit írtál ennyi.
Sok munkaügyi központos ismerősöm van, teljesen tisztában vagyok az átlag bérekkel, és hogy melyik szakmában mennyit lehet keresni, esetleg zsebbe is adnak egy keveset, de azt biztosan tudom te pályakezdőként nem keresel 260at, de még szerintem 160ezret sem.
Na pont az ilyenek miatt mint te nem kezd diplomás nem diplomással.... a gyűlölködő mentalitásod csodás :)
260 ezer külföldi tulajdonú cégnél 2felső nyelvvizsga és mester diploma után nem nagy szám, én még a ranglétra alján vagyok.
"260 ezer külföldi tulajdonú cégnél 2felső nyelvvizsga és mester diploma után nem nagy szám, én még a ranglétra alján vagyok."
Így igaz, jobban fizető cég is van, de kezdetnek elmegy. Sok sikert :)
"hogy az elvárások irreálisak annak fényében, hogy "az a férfi dolga"."
A fenéket, mint már írtam, nő vagyok, és bő háromszorosát keresem, csak megint jönnek a kisebbségi érzésben szenvedő lúzerek....
Saját, tehermentes lakásban élek. Nő vagyok. Ébredjetek már fel a Csipkerózsika álomból....
A legküönnyebb azt mondani, hogy a nők elvárják, de sokan megteremtik maguknak, csak sérti pár pöxcs egóját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!